Žijeme!, aneb první rok za námi

Napsal/a LUARTRIE.     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Už to víte? Víte to? A jste si tím jistí stejně jako já? Ano, máme tu červen a rok se nezadržitelně blíží svému konci. Mou milou povinností je prohodit pár řádku s poděkováním, shrnutím, rozloučením se a posledním zasyčením v tomto školním roce.

Bradavičník má za sebou první rok. Už rok sledujete kakaově závislé články z věže Havraspárských, nakukujete do ložnic v Nebelvírské věži a dozvídáte se nejrůznější drby nebo kroutíte hlavou nad děním v Mrzimoru, či snad tajíte dech při čtení článků z chladného Zmijozelského sklepení. Už rok jste s námi. A my s Vámi. Pro Vás. Děkujeme za Vaši podporu a doufáme, že nám to takto vydrží. Naše celá redakce, každičký redaktor, má nyní dva měsíce na zregenerování sebe i svého brku. Snad se jim (nám) to podaří.

A nyní z trochu jiného kotlíku. Jakožto šéfredaktor Zmijozelské sekce, Vám do nadcházejícího roku slibuji, že naše sekce pořádně zasyčí. Tedy, ožijeme. Ne, ožijeme, to ne. Tedy, ano. Vlastně ne. Již jsem objednal pro každého redaktora nové brky a několik brků navíc pro budoucí redaktory. Naše články se nám již nebudou ztrácet a my Vás nenecháme se trápit nad články ostatních kolejí, když i Zmijozelští dokáží psát. A to nejen hadím jazykem. Tak slibuji a připomínám – Nikdy, ale opravdu nikdy nechytejte hada za ocas.

A s mým posledním zasyčením si dovolím ještě několik velice přísně tajných záležitostí. V nadcházejícím roce, by měla proběhnout změna v novinové části Úvodní slovo a měli by se na novinovém pergamenu objevit nová redaktorská jména. A .. Raději už nic, neměli byste se na co těšiti. Tak tedy, Vám za celou Zmijozelskou redakci přeji ty nejlepší letní prázdniny a vzpomínejte a těště se na naše staré i nové články.

Neplecha ukončena. Nox!
– jen pro tento rok!

Tagy: , , ,

Jeden komentář

  1. Sicmoid Píše:

    Chybí ti tam v tom tučném citátu čárka. 😛 *nedokázala si nerýpnout*

\par