Schovej se za svou masku!

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Morčata o morčatech, Mrzimor

Dne 13.11.2077 proběhla párty, kterou pořádala primuska Sáre E. Whitmanová v mrzimorské společenské místnosti. A jelikož se bavíme o maškarní párty, tak nechyběly ani kostýmy a skvělé občerstvení. Chcete slyšet víc? Tak do toho!

Dne 13.11.2077 proběhla párty, kterou pořádala primuska Sáre E. Whitmanová v mrzimorské společenské místnosti. A jelikož se bavíme o maškarní párty, tak nechyběly ani kostýmy a skvělé občerstvení. Chcete slyšet víc? Tak do toho!

Před párty v společenské místnosti probíhaly úpravy a aranžování mrzimorské společenské místnosti, kam mohl přijít jakýkoliv mrzimorčák na pomoc při vylepšování společenské místnosti. Samozřejmě tam nejvíce pracovala Sára E. Whitmenová. Když se zkoušel poprvé zapnout gramofon tak věřte nebo ne, ale gramofon opakoval stále dokola asi pět stejných tonů. Neříkám, že tyto tony nebyly špatné, ale po chvilce když by jste se do hudby zaposlouchali, tak by někoho z toho mohla bolet i hlava. Některým by se tato huba zase líbila a představila by si pod tím hudební žánr techno, které někomu může připadat jako krásný zvuk. Stoly byly plné různobarevných papírů, jež čím dál rychleji mizeli, neboť šikovní i ti méně šikovní studenti z nich vyráběli ornamenty různých tvarů a velikostí. To už však odbila sedmá hodina a párty mohla začít..
Směl přijít každý, kdo se chtěl zúčastnit v nějakém extravagantním převleku. Bylo tu spoustu soutěží a jednou z nich bylo karaoke, kterou vyhrála Jane Timber. Zazpívala svou píseň velice krásně i když pár tonů netrefila, tak se to ztratilo mezi dalšími hezkými tóny. Výhra pro ni byl dortík od skřítka. Za doprovodu krásné hudby a občerstvení od skřítků, které bylo velice chutné jsme si užívali celý večer. Jako poslední soutěž na večírku byla kostýmová, kterou vyhrál James Adams se svým Ještěro-dračím kostýmem a vedle jeho obleku létali a dělali různé nacvičené manévry dráčci, kteří měli i v obleku odpočívadlo. Jako výhru James Adams získal dalšího dráčka do své sbírky, byl to Ukrajinský železnobřichý a tašku se sladkostmi. Druhé místo získala Jane Timber, která měla černý kočičí oblek, který ji náramně slušel. Získala balíček, v kterém byla řasenka pro kouzelnickou čarodějku. Oslava se povedla přímo excelentně od hudby až po soutěže.
Zbytek večera jsme už jen tančili a úžívali si atmosféry. Tančila i primuska, která nad svoji upřímnost tančila velice solidně, i když se jí sem tam nějaký krůček nepovedl….
Všichni účastníci si párty velice užili a v oblecích jim to podle mě více slušelo.
Napsal James Adams

Tagy: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par