Návštěva Prasinek

Napsal/a Lukas Martin Moore     Rubrika: Mrzimor, Novinky

Jak už to tak bývá, našim „milým“ profesorům z našeho ústavu došla trpělivost a s nervy jsou na krajíčku. Jak že to naše redakce a já osobně zjistila? No, je to dost jednoduché. Jak jste si určitě všichni mohli všimnout, čeká nás další výlet do Prasinek.

Tudíž nastává otázka. Co dělat v Prasinkách? Kam zajít? Já jako nejpřijatelnější vidím krásné posezení s příjemnou obsluhou v čajem provoněné Brumbálově čajovně, kde si můžete dát čaj a koláč nebo výlet k Chroptící chýši, určitě také stojí za to navštívit Medový ráj a dát si nějaké to sladké potěšení, ale pozor, studentky, které mají problémy s přibíráním na váze by to neměli riskovat, mohly by přibrat. Když to ale vezmeme obecně, tak to vypadá na idylický, krásný, skvělý a naprosto boží den.

Jenže, i ten skvělý, idylický den má malý, malinkatý háček. Profesorům samozřejmě kvůli někomu museli dojít nervy, že ano? Proč tedy vlastně vyhlásili výlet do Prasinek? No proto, aby se oni nemuseli otravovat s tím, aby umravňovali nezbedné studenty, ale fikaně to přenechají během výletu prefektuře kolejí, která samozřejmě slízne i všechno to špatné, co se stane. Takže je jasné, že studenti budou houfně okupovat různé obchůdky s bombami hnojůvkami a podobnou výzbrojí pro rošťáky, které budou mít rekordní tržby a samozřejmě jim vůbec nebude záležet na zdraví prefektů, potažmo primusů, kteří budou mít zkažený celý den.

Takže když si to shrneme, tak nás čeká zase další den v Prasinkách, kdy mladší studenti budou dělat nepořádek a starší je budou nahánět.

(dodatek šéfredaktorky: Kromě prefektů a primusů na vás samozřejmě bude dohlížet i několik profesorů, kteří byli pověřeni dozorem.)

Tagy: ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par