VYHLÁŠKA NO. 3

Napsal/a Ian McRoy     Rubrika: Nebelvír, Ze života studenta

Všem studentům, zaměstnancům a ostatním obyvatelům hradu se na vědomí dává, že:

všichni obyvatelé hradu, včetně zvířat a mazlíčků se bez výjimek musí podrobit zápisu do registru pupečních jizev. Každý pupík bude předními odborníky přeměřen, a to z hlediska velikosti, hloubky, barvy kůže a přilehlých znamínek a pih krásy. Jedinečné tvary jednotlivých pupíků budou ze všech stran vyfotografovány a nakonec bude odebrán i sádrový odlitek. Doporučujeme dostavit s k registraci s pupíkem řádně vyčištěným a vydezinfikovaným ve všech jeho záhybech, jinak budou data nepřesná a tudíž nehodnotná a celá procedůra bude muset být k hanbě dotyčného provedena znovu.

Jedinec, který už registrací prošel, bude označen modrým trojuhelníkem s unikátním číslem, který musí během svého pobytu ve škole a na všech pozemcích hradu nosit viditelně na svém pravém uchu. Nenošení trojuhelníku bude přísně trestáno!

Samotné přeměřování bude probíhat v několika skupinách. Jednou skupinou budou profesoři a ostatní zaměstnanci školy, další všichni studenti a nakonec ostatní tvorové a živočichové na hradě. Přeměřování a registrace bude probíhat v těchto časech a prostorech:

21. 10.  14:00 – 19:00 pod sakurou na břehu jezera – zvířata

21. 10.  19:00 – 22:00 Velká síň – skupina profesorů a zaměstnanců školy

22. 10.  19:00 – 22:00 Velká síň – havraspáští a mrzimorští studenti

23. 10.  19:00 – 22:00 Velká síň – nebelvírští a zmijozelští studenti

Jelikož studenti jsou ve vývinu a rostou, jejich pupíky jsou nestálého tvaru a velikosti. Je proto jejich povinností dostavit se každý měsíc na přeměření pupíku. Profesoři se budou přeměřování podrobovat každý měsíc také, protože vrásky, celulitida a kynoucí břichy zpohodlnělého středního věku jsou nezastavitelné. Přesné datumy a časy přeměřování budou vždy vyvěšeny na nástěnce školy. Každý trojuhelník bude po přeměření označen speciálním kouzelným kroužkem, nedoporučujeme proto vyhýbat se přeměřování – pozná se to.

Závěrem žádáme všechny, a to bez výjimek, aby si k přeměřování s sebou přinesli své hůlky, notýsky, vzorky moči, čísla a klíčky jejich sejfů u Gringotovic banky, osobní dokumenty, přesné adresy bydliště a podrobný seznam rodinných příslušníků, předků i nejbližších přátel.

Je to pro vaše dobro a bezpečí.

Tagy: , ,

2x Komentováno

  1. John Monty Ater Píše:

    *Jde si umýt pupík.* 😀

  2. Jessie M- McDash Píše:

    Jééé, to je dobrý :DDD

\par