Novoty v týmu lvů – ostatní se mohou začít třást

Napsal/a Carlotta Reyer     Rubrika: Naše smečka, Nebelvír

Všichni moc dobře ví a jistě jim to bylo několikrát připomenuto, že začal nový školní rok. Školní rok je zvláštní přírodní úkaz supění: studenti supí pod přívalem zadaných domácích úkolů, profesoři supí pod přívalem odevzdaných domácích úkolů, skřítci supí pod přívalem odpadků, obrazy supí pod přívalem hluku a brnění supí i bez důvodu. Když to shrneme – supí celý hrad. A nejen hrad! Když necháme náš zrak bloudit z oken po pozemkách školy můžeme natrefit na famfrpálové hříště. A tam s příchodem roku také začne všechno supět – od Potlouků po brankové tyče.

Pro fanoušky famfrpálu má tedy příchod školního roku důvod k radosti – začíná famfrpálová sezóna. Ta letošní však bude pro družstvo v rudozlatých dresech odlišná od té loňské. U lvíčat totiž dojde k zásadním změnám. Změnám, které se možná dotknou i ostatních týmů…

Nejvýraznějí změnou je zcela určitě nový kapitán, v tomto případě tedy kapitánka. Na tomto postu doposud trůnila Sicoma Wylson – ta však byla z Bradavic vyloučena z důvodů úspěšného dokončení sedmého ročníku. Tato událost byla jistě velice překvapivá a nečekaná a šokovala všecha lvíčata včetně Lukase W. Goldhaira a Buclaté dámy. Nebelvírští jsou však vyzbrojení nebezpečně vysokou inteligencí a tak se této prekérní situaci dokázali rychle přizpůsobit. Do funkce kapitána nebelvírského famfrpálového týmu tak byla dosazena Suzanne Bellow.

Tato spanilá dívka byla už nějakou dobu před tou nešťastnou událostí členkou nebelvírského famfrpálového týmu. Celé okolí ohromovala svými výkony na chytačském postu. Hráče často při tréninku posilovalo a povzbuzovalo vědomí jakou celebritu mají v týmu. Musíme však přiznat, že fámy o tom, že i Potlouky z toho velkého úžasu nad Suzanne zdemolovaly jedno z tribun, jsou lživé. Pravá příčina je oficiálně neznámá, ačkoliv se ozývají hlasy a protesty plné narážek na to, že jsou to odrážeči kdo pracuje s Potlouky. Já se však raději přikláním k oficiální variantě incidentu.

Pokud převládal na hřišti úžas nad chytačskými výkony slečny Bellow (fakt, že velice často zastupovala chybějící pozici střelce ponecháme raději stranou), těžko si představit co v týmu zavládne po jejím nástupu na kapitánský můstek. Pozdvihne už teď velice vynikající úroveň družstva? Stanou se lvi postrachem famfrpálového hřiště? Spadne další tribuna do mdlob? Uvidíme..

Naši novou kapitánku zatím čeká prvotní důležitý krok – obsadit posty. Musí volit takové hráče, kteří to s míči a holemi umí a zároveň jsou imunní proti rozptylování se úžasem ze Suzanne. V týmu však nesmí panovat nepřátelská nálada, ale naopak sehranost a dobré vztahy. Otázky kolující okolo obsazení budou zodpovězeny teprve po náborovém tréninku.

Hradem kolují zvěsti, že obsazení pro Suzanne není žádný těžký krok – údajně se rozhoduje na základě obsahu tajemných obálek, které dostane. Opět však musíme zakročit a udělat těmto nepravdivým pověstem přítrž. Celá nebelvírská kolej ví jaké nevinné poupátko se v Suzanne skrývá (v nebelvírském kruhu se jí také říká Lotosový květ) a něco jako úplatky ani nezná. Původci těchto pověstí tedy musí usuzovat podle situace ve svém týmu a musíme podotknout, že je to velice pravděpodobné (podle toho co jsme měli možnost vidět na spojených trénincích).

K dalším změnám možná dojde ve způsobech jakými bude Suzanne své družstvo vést k lepším výsledkům. Tato oblast spekulací je však natolik vážná, že vlastně ani nedochází k žádným spekulacím a únikům informací. Lidé jsou dokonce natolik napjatí očekáváním, že se bojí vypouštět do éteru jakékoli fámy – co kdyby Suzanne inspirovaly k vytvoření geniální strategie?

Z výše naznačených věcí je jisté, že ostatní týmy mají velký důvod k obavám. Nové družstvo pod velením úžasné Suzanne Bellow bude s nevyšší pravděpodobností velkou hrozbou. Už teď jsou nejvyšším favoritem – a to ještě vlastně nejsou známá jména hráčů! Nadšení fanoušci famfrpálových zápasů teď mohou jen doufat, že zbývající týmy se ze strachu nerozpustí a nebelvírští by tak byli nuceni konat a hrát zápasy sami se sebou (ne že by to nezvládli.. )…

Tagy: , ,

4x Komentováno

  1. Suzán Píše:

    Godriku, ty to vidíš O.o xDD

  2. Sicmoid Píše:

    „..ta však byla z Bradavic vyloučena z důvodů úspěšného dokončení sedmého ročníku.“ :D:D:D

    A ostatní: :D:D:D

  3. Thesida B. M. Blacková Píše:

    takhle přechvalovat nebelvíráky, kteří neumí ani hrát.. 😛 jinak hezké XD

  4. Arjiris Píše:

    Tagy: famfrpál, létání, polobůh – LOL =D

\par