Pravda o Jane Rainerové

Napsal/a Carlotta Reyer     Rubrika: Naše smečka, Nebelvír, Ze života studenta

Soužití lidí v nebelvírské věži, je jako soužití jedné veliké rodiny: žádné velké tajemství si před sebou nedokážeme skrýt. V současné době došlo k odhalení tajemství, které před námi drží (teda teď už spíš držela) naše slavná prefektka Janie Crucianová. Pomocí několika základních vodítek jsem si vytvořila představu o jaké tajemství se jedná. A protože nejsem ždáný sobec, velice ráda se s Vámi o své poznání podělím. Říkáte, že jde jen o pokleslý čirý bulvár a hloupý nesmysl? Otevřete si zápisky z hodin nebo učebnice a poté posuďte co zajímavější. Myslíte si, že jsou to všechno jen výmysly? Tady nemohu říct nic jiného než: věřte nevěřte..

Janie Crucianová, všemi milovaná nebelvírská prefektka, až donedávna přede všemi úspěšně skrývala svou tajnou vášeň a pravděpodobně i svůj sen a životní cíl: stát se operní pěvkyní. Také se Vám nechce věřit, že by se naše Janie dala na uměleckou dráhu? Máme pro Vás několik základních faktů, které tomu všemu nasvědčují.

Je to teprve několik dnů, co byla Janie Crucianová zastižena a pečlivě odposlechnuta při tom jak si pečlivě nacvičuje árie. Že jste ji nikdy neslyšeli? To je tím, že pro svůj trénink si vždy vybírala koupelny. Až do doby nedávné jí tento krycí manévr vycházel. V dnešní době se Janie může těšit z luxusu, které jí poskytují koupeny pro “péčka”. Bohužel se z tohoto luxusu těší také naše maličkost a tak jsem mohla jednoho dne skrze dveře až na vnější chodbu zaslechnout hlasové projevy naší prefetky. Zvuky linoucí se téměř až ke schodům se daly přirovnat jedině k opernímu žánru.

Že to Janie myslí s operní kariérou naprosto vážně mohl také potvrdit profesor Stanley, který nedávno Janie oslovil jako slečnu Rainerovou. A sama naše Janie se před jinými studenty představila jako Jane Rainerová. Jde snad o její umělecký pseudonym? Nejspíše ano. V tom případě se nám vyrojily další otázky: Odkud profesor Stanley zná pseudonym Jane Rainerové? Je snad jejím soukromým profesorem zpěvu? Nevede profesor Stanley utajený pěvecký kroužek?

Janie Crucianová, nebo chcete-li Jane Ranierová, určitě pečlivě pročítá libreta oper. Známky tohoto bočního studia jsou bohužel patrné při jejích běžných rozhovorech: ve všem vidí lásku nebo známky zamilovanosti. A je všeobecně známo, že láska je v operách (a nejen v nich) tím hlavním hrdinou.

Tyto tři neotřesitelné důkazy prozrazují, že Janie Crucianová opravdu sní o kariéře na operní scéně.  Na tom však není nic špatného – opera je ušlechtilý žánr, který si již několik set let nachází davy fanoušků. A nám nezbývá, než popřát Janie co nejvíce úspěchů v operní kariéře. Pevně věříme, že Jane Rainerová a její neodolatelný soprán dobudou prkna, jenž znamenají svět.

Tagy: , , ,

4x Komentováno

  1. Janie Crucianova Píše:

    Aaaaaa! jsem odhalena, sakra… 😀

  2. Apollo Píše:

    Tsé!:D A dostanu volňásky?:D

  3. Lole Píše:

    Hej dobrý Janie xD pěvkyně..

  4. Janie Crucianova Píše:

    To uvidíte, jak vám zapěju 😀

\par