Když nuda rodí …

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Nebelvír, Ze života studenta

Není neobvyklé, že studenti občas zanedbávají své školní povinnosti. To je jev, který je stejně starý jako učitelská řehole. Naši vzdělanější kolejní spolužáci, kteří se specializují na mýtus Kuňodavek vyvolávají spekulace, zda-li „zanedbávání školních povinností“ nemá nějaké spojitosti s rozmnožováním těchto nebezpečných škůdců. Zatím však nedovedou říci nic bližšího, jelikož profesoři vyučující OPČM a POKT odmítají spolupracovat na výzkumu tohoto problému. Situace je ovšem alarmující, neboť Kuňodavky už napadly i tento článek, který se začíná vzdalovat od původního tématu. Lidem a některým duchům, na jejichž mysl taktéž zaútočily Kuňodavky už sice pomoci není (seznam postižených je k dostání u autora článku), ale tento článek naštěstí ještě zachránit lze. Není to vůbec těžké – stačí tento článek přečíst až do konce.

Jak už bylo řečeno v úvodu – není neobvyklé, že my studenti zanedbáváme své školní povinnosti. Nepíšeme úkoly a v hodinách nedáváme pozor. Zdá se, že tyto nešvary jsou vyvolány nezajímavostí probírané látky, způsobem vyučování, nebo profesorem samotným. Musíme však konstatovat, že i nezajímavost hodiny může být velice plodná. Praktickým důkazem může být obrázek „Bradavice po večerce“, který do redakce rudých zaslal Vindict Veneas.

Na závěr Vám už musíme sdělit jediné: Děkujeme všem čtenářům, co se pročetli až sem a tím tento článek zbavili všech Kuňodavek. Zároveň však neručíme za to, že sami nějakou pochytili.

Napsala Carlotta Reyer

Nakreslil Vindict Veneas

Tagy: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par