Noční románek v knihovně

Napsal/a Jennifer Ryanová     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Letos jsem se asi zbláznila. Né asi, ale určitě. Jinak bych si nezapisovala tolik předmětů a nemusela trávit tolik času v knihovně. Nebojte, nebudu si tu vylévat srdce, beztak to ani nikoho nezajímá, a raději přejdu k věci. V první řadě musím poznamenat, že pokud patříte do fanklubu pana Gerhardsena, radši otočte list, vytrhněte stránku, spalte tento výtisk! Mám totiž informaci, která by vám zlomila srdce. Profesor Peter Gerhardsen, nově jmenovaný pan ‚řídící‘ Mrzimorské koleje, je na starší! Ano, čtete velmi správně a pokud mi nevěříte, čtěte směle dál!

Jak už jsem výše zmínila, trávím v knihovně příliš z mého volného času. Ono to ani jinak nejde, když máte necelých dvacet předmětů. A tak se jednou stalo, že jsem byla nucena ustlat si na rozpadající se bichli, která vážila asi dvakrát víc než já a strávit tak v prázdné knihovně noc. Celkem by se to dalo, nebýt hluku, který mě po necelé hodině spánku probudil. Tím hlukem myslím šepot a klapání podpatků po staré podlaze. Podpatků, které patří naší knihovnici. Říkáte si, proč ta šílená Ryanová nejprve děsí Gerhardsenovy fanynky a pak vypráví o té staré ropuše s prachovkou v ruce? Zkuste si to spojit. A ano, dojdete k šokujícímu závěru a já to mohu dokázat.

Tu noc, kvůli které tu namáhám vaše oči, se totiž, Teddymužel pro mě, konala schůzka tohoto podivného páru u oddělení s omezeným přístupem. Nevím, jestli první, druhá, dvacátá nebo poslední, každopádně to mezi nimi opravdu jiskřilo. Šeptání zamilovaných slůvek, propletec, z něhož šlo opravdu těžko usoudit, která část těla je čí, nějaká ta pusa. To vše jen potvrzuje můj úžasný objev! Tak to vidíte, láska dokáže vzkvést v každém věku. A protože jsem milá a hodná, přeji tomuto, celkem podivnému, páru co nejdelší trvání a pokud se tento výtisk dostane do rukou Roweny, nechť nad nimi bdí samotný Teddy a hlídá, aby je ta modrá čarodějnice nedopadla dřív.

P.S. Velké dík patří i slečně McRadcliffové, která mi byla nápomocná během psaní článku.

Tagy: , ,

30x Komentováno

  1. Jennifer Ryanova Píše:

    Jestli jsi dávala pozor, já se celé té aférky s nadržováním ani nedotkla, tak zas klídek 🙂

  2. Billy R. Dayns Píše:

    Ó jé… Jak řekla Jane: „Každýho věc, kde se mucká…“ Jinak ovšem Petere, drobnou radu: Než tak budeš konat příště, přesvědči se, jestli ta zelená dračice už spí.. 😀

  3. Jennifer Ryanová Píše:

    Pche, zelená dračice.. Aktivní studentka! 😀

  4. Agnes Muchacha Píše:

    áno, díky tomuhle jsem byla poněkud negativní k vaší krásné, úžasné a vůbec dokonalé koleji 😀
    ovšem to už trošku opadlo..s Ulrichem jsme kamarádi..ale nikdy nevíte, že? :,)

  5. Lucia Alexandra Liu Píše:

    Nechcete se konečně začít chovat jako dospělé inteligentní osoby? Války? Spory? Kvůli čemu? To sorry, ale začíná mi být špatně a divím se, kam jsem se to sakra dostala.

\par