Úvodní řev lvů

Napsal/a Carlotta Reyer     Rubrika: Nebelvír

A je to tady. Začal nám nový koloběh života, další etapa onoho zvláštního ekosystému Bradavic, kde profesoři týrají studenty, studenti týrají profesory, skřítci úpí pod náporem nepořádku a špinavých ponožek, studenti úpí pod náporem studených čajů, duchové jásají nad novou společností a brnění má zase na koho padat (Abych nezapomněla, to jste měli být u toho, když profesor Ranieri odcházel s kufry do svého kabinetu – to byla řacha!). A nám, jakožto jedinému veřejnému médiu ve škole, kterému se tu dá věřit (nástěnky rády kecají), tak připadla povinnost zde přivítat jak staré tváře (respektive části těla, které po prázdninách zůstaly nepoškozeny), tak i ty nové (respektive pořádně přivítat ty části těla, které během pobytu v Bradavicích dlouho nevydrží). Tedy vítejte, vítejte, vítejte, …

Než Vám začne nebelvírská redakce poskytovat seriózní čtení (kterým se nevyrovnají ani výklady profesorů), nejprve mi dovolte, abych Vám představila její složení. To proto, aby jste pak věděli, komu poděkovat za informace, které Vám nikdo jiný nepodá (nikdy jiný, než my Vám totiž neprozradí jaké spodní prádlo nosí profesor Mekhet).

Tak tedy.. v čele redaktorské smečky lvů zůstává úžasná a všemi obdivovaná Carlotta Reyer. Post redaktorů si taktéž udržela Janie Crucianová (známá spíše jako Jane Rainerová), která bude pokračovat ve své hlavní činnosti, kterou je psaní do úspěšného Čmuchala. Avšak nebojte se, setkáte se s ní také v ostatních rubrikách. Ve smečce bude také nadále působit Kyera Dayns, která si na Vás pořídila speciální inkoust a brk (Tomu dokonce dala jméno, říká mu prý Robert… často ho dokonce rozmazluje zdrobnělinkami). Posilou nebelvírského redaktorského týmu pak jsou Layla Cattweh, Vindict Veneas a Ellie M. Simmons. Naše rudá smečka lvů však ve všem stojí při sobě a proto se do práce novin bezesporu zapojí také celá kolej.

Oproti redaktorům se počet a obsah rubrik v Nebelvírské sekci nemění. Dovolte mi, abych Vám je znovu představila:
Čmuchalovy zápisky – podívejme se do ložnic některých lvíčat. Zatajované mrtvoly, špatně skrývané kotlíky lektvaru lásky, pašované zboží z kuchyně, trenýrky na oknech a další odhalené skandály v doupěti lvů. Bleskobrkem – popovídejme si s různými osobnostmi Bradavic, ať už jde o studenty, profesory, duchy nebo obrazy. Novinky z věže – v Nebelvírské koleji se neustále něco děje. Přečtete si tu reportáže z výprav za poklady a jako první se dozvíte novinky o dění v této koleji. Slovy i skromnou kresbou budou naši studenti komentovat dění v celých Bradavicích v rubrikách Ze života studenta a Kreslené vtipy.

Závěrem tohoto úvodního článku bych chtěla všem tvorům, kteří tu s námi v Bradavicích žijí jsou popřát vše nej do nového roku. Hlavně trpělivost (studentů s profesory). Našim redaktorům přeji co nejplodnější spisovatelskou slinu a čtenářům příjemné počtení.

Tagy: , , ,

3x Komentováno

  1. Viňas Velkolepý Veneas Píše:

    Rrrrrrrau!!!

  2. Kate McR. Píše:

    Pěkné 🙂

  3. Jess(ica Alia Lektro) Píše:

    Pojď do toho, Ivy. XD

\par