Další přírůstek do rodiny Stanleyů

Napsal/a Carlotta Reyer     Rubrika: Nebelvír, Ze života studenta

Lady Jessica Stanleyová, dříve Lektro. Všichni ji moc dobře známe. A všichni také známe jejího drahého chotě – sira Thomase Stanleyho. Oba rozvířili dění v hradu, když k sobě znenadání zahořeli láskou a ke konci minulého roku uzavřeli sňatek. Potom nastal klid a moc o sobě nedávali vědět (až na nějaké bodové konflikty). Avšak každý kdo umí počítat ví, že nastává čas, kdy pozornost hradních obyvatel bude směřovat zase k nim. A o čem tu vlastně hovořím? Nu přece o těhotenství Lady Stanleyové.

Zdá se Vám tato možnost šílená? Ale kdeže – starosti mateřství a potomci k manželství patří. Navíc pevně věřím v to, že se oba Stanleyové na své děti nesmírně těší. Kdo by se nerozplynul při pohledu na malá Stanleyčátka, která brzy zaplní chodby hradu. Okolo dětí Stanleyů však ve vzduchu visí několik otázek.

1) Kdy to přijde?

Každou chvíli. Pokud dobře počítám, od svatby této roztomilé dvojice to je už několik měsíců a i kdyby na to ti dva skočili až v létě (Dovolená musela být jistě romantická – pravděpodobně někde na Hawaji. A třeba se Jessice líbí Stanley v sukýnce z listí, hrající na okulele.), měli bychom už brzy spatřovat na Lady Jessice bříško.

2) Kolik jich přijde?

Tohle zůstává pro naši redakci nejasné, protože se nám nepodařilo zjistit jak je to s dědičností a početností dětí v obou rodinách. Ale pokud se zamyslíme nad tím, jak máme všichni sira Stanleyho rádi, jak budeme milovat řev jeho dětí v době, kdy se budeme chtít učit, a jak zbožňujeme představu, že jejich děti budou celé po tatínkovi, .. hádám že to budou nejmíň paterčata, protože nám to budou oba chtít udělat naschvál.

3) Chlapeček nebo holčička?

Tato otázka je ještě záludnější než ta předchozí. Hádáme však, že oba touží po chlapečkovi z jistých praktických důvodů. Lady Jessice, jakožto bývalé studentce havraspáru, se bude více líbit oblékat své ratolesti do modré. A sir Stanley určitě raději uvítá jako pokračovatele svého rodu muže.

4) A jak se budou jmenovat?

To je velice jednoduché: Thomas, Humphrey, Horace, Greeley a Jessicus.

Jelikož se nám zdá nemyslitelné, aby bylo spojení těchto dvou zpřízněných duší bez nějakého potomstva, jsou tato fakt určitě pravdivá. Nezbývá, než trpělivě očekávat než se bezesporu již probíhající těhotenství na Lady Jessice projeví. Jane de Liseaux se určitě těší až budou společně brázdit s kočárkama pozemky hradu (rovnou by se vlastně mohlo zařídit na nádvoří pískoviště, myslím že by to uvítali i někteří studenti). Na nás ostatních potom je, abychom dopřáli Lady Jessice duševní klid, nenechali ji se přetěžovat a tolerovali její náhlé výbuchy vzteku. Péči o samotnou Jess a rozmazlování však přenecháme asi na sirovi – to on by měl, jakožto milující manžel, Jessicu na rukou nosit.

Tagy: , , ,

4x Komentováno

  1. Janie Píše:

    Konečně po dlouhé době nějaký smysluplný článek 😀

  2. Agnes Muchacha Píše:

    ano, pískoviště 😀

  3. Tsub :) Píše:

    to je super 😀 ale že všichni najednou xD

  4. Jess(ica Alia Lektro Stanley) Píše:

    Mě hlavně dostávají ty tagy (jako ostatně již tradičně). XDD

    Skvěle, Ivy, skvěle. Konečně jsem se dočkala dlouho očekávaného článku a v žádném ohledu jsi mne nezklamala.

    Drahýý? Já chci nosit na rukou! (Ačkoliv když si vzpomenu na naše poslední hraní na oxfordském larpu, kdy spíše Jess nosila Stanleyho… XDD – a to, pěkně prosím, jí tehdy nebylo ani 15! XD)

\par