Jane de Liseaux – falešné těhotenství?

Napsal/a Kate McRadcliffova     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Velké odhalení! Alkohol v rukou těhotné ženy. Ohrožuje vlastní dítě nebo jde jen o falešné těhotenství? Jestli jste přelouskali hlavní titulek, určitě Vás zajímá, o co vlastně ve skutečnosti jde. Já Vám to ráda prozradím. Jistě všichni moc dobře znáte profesorku Jane de Liseaux, jež se před pár měsíci pochlubila jiným stavem, do kterého ji dostal Salazar ví kdo. Kdo nezná, právě jsem Vám ji představila.

Před pár dny mi nejmenované kvalitní zdroje zaslaly sovou důležité informace, podle nichž byla Jane spatřena se sklenkou ohnivé whisky v ruce, a to né jedenkrát. Říkáte si ale, jak je možné, že těhotná dívka může pít alkoholické nápoje? Divím se tomu stejně jako Vy. I nemálo sklenek by mohlo jejímu budoucímu dítěti ublížit, což Jane určitě také ví. Tudíž mi není jasné, proč takové riziko podstupuje. Možnost je jediná. Jedná se o falešnou zprávu, předstírané těhotenství, říkejte tomu zkrátka jakkoli chcete.

I když jste u ní snad viděli malé bříško, nedokazuje to fakt, že by byla v jiném stavu. Nyní, v přibližně pátém měsíci by měla mít teoreticky hodně viditelné břicho, což ale těžko zjistíme, poněvadž se mezi námi moc neukazuje. Nasvědčuje tomu i to, že se lidem vyhýbá, aby její tajemství nebylo prokázáno a na hodinách ji jen málo spatříte v plné kráse. Ať už je otočená zády nebo sedí za katedrou, v žádném případě Vám neukáže své bříško.

Jaká je ve skutečnosti pravda a jak se vše bude vyvíjet dál? Doufám, že ať se stane cokoliv, nebude Jane ubližovat sobě ani případnému dítěti. Proto jí touto cestou přeji hodně štěstí a trpělivosti.

Tagy: , , ,

5x Komentováno

  1. Jennifer Ryanová Píše:

    No Kate, styď se! Takový bulvár! 😀

  2. Jane Timber Píše:

    Jsem zvědavá, koho tím teď naštveš. 🙂

  3. Kate McR. Píše:

    Stydím, stydím :D:D a ty máš co říkat, holka.

  4. Jess(ica Alia Lektro Stanley) Píše:

    Bulvár jak má být. XP

  5. Kate McR. Píše:

    Jane – Nenaštvu nikoho! 😀
    Jess – Díky 😛

\par