Pro milovníky a pisálky

Napsal/a LUARTRIE.     Rubrika: Ze světa kouzel, Zmijozel

Připadáte si jiní? Máte rádi báchorky, pověry, příběhy, tajemné spekulace? Píšete osobitým stylem? Ukrýváte do řádků skryté významy? Rádi píšete neobvyklé příběhy? Tajemné povídky, dech beroucí čtení a fikce. Pokud jste tyto slova hltali a užírá Vás nedočkavost, jak se dozvědět více nebo rovnou přiložit ruku k dílu, pak neváhejte a pokračujte.

Také máte občas pocit, že jste snad jediní, kteří rádi píší takovým tím tajemným stylem? Mohu Vás ujistit, že nejste. Poslední dobou se v Bradavičníku řeší samé trapasy, vztahy, drby a pomluvy. Také toho máte dost? Chcete si přečíst něco, co Vás vtáhne do děje a navodí prazvláštní atmosféru? Něco, jež Vás nenechá klidnými? Přicházím s revolucí. Dá-li se to tak nazvat. Jistě vzpomínáte na naší Zmijozelskou sekci s názvem Ze světa kouzel. Tato sekce má od počátku sloužit i jako místo, kde se mohou hromadit povídky, domácí úkoly a tajemné příběhy. Vše, co má nějaký nádech. Vše, co je tajemné. Přičemž příběh o tom, jak jste dnes dostali dvě jedničky a spadli ze schodů asi nebude to pravé. Rád bych tuto sekci oživil. Máte jedinečnou možnost přispět svým úkolem, příběhem či povídkou na libovolné téma. Může to být tajemné, může to být k zamyšlení. Je to na Vás. Vytvořme si zde jakousi zvláštní atmosféru, která nás bude přitahovat a nad kterou se budeme pozastavovat. Již se mi hromadí stolek s náměty, které se tu co nevidět objeví. O čem máte psát? O čemkoliv. Jaké to má být? Jakékoliv, avšak s jedinou podmínkou. Ukryjte do toho něco – cokoliv, čím to celé uděláte jedinečným! A ještě něco. Udělejte i sebe samotné tajemnými. Chcete zůstat v anonymitě? Chcete, aby Vaše povídky vzbouzeli otázku, kdo je vlastně autor? V této rubrice máte jedinečnou příležitost! Vytvořte si tajemný anagram, přesmyčku svého jména nebo povídkářskou přezdívku! A jak něco takového může vypadat? Inu, například jako povídka, jež jsme otiskli v jednom z prvních výtisků Bradavičníku.

Zde máte ukázku či inspiraci. Jedná se o první z mnoha povídek. O styl psaní, který je málokomu blízký, avšak je poutavý, tajemný a .. to už je jen na Vás, jaké pocity to ve Vás zanechává.

Povídka Dům

Rozhodli jste se přispět Vaším příběhem, povídkou nebo fikcí do naší obsáhlé rubriky Ze světa kouzel? Neváhejte. Stačí zkontaktovat mou maličkost. Ani odměna Vás nemine. Bude-li příběh opravdu podle mých temných představ. Oceníme také čtenáře, kteří budou zahlcovat náš sovinec nejen pochvalami (doufáme), ale i náměty na další tajuplné příběhy! S případnými nejasnostmi se můžete obracet na mou unavenou sovu.

UTVOŘME SI V TĚCHTO NOVINÁCH NĚCO JEDINEČNÉHO! NĚCO, JEŽ NÁS BUDE DĚSIT, ZAJÍMAT A NĚCO, CO BUDE ŽIVIT NAŠE PŘEDSTAVY. NEVÁHEJTE A UKAŽTE SVOU FANTAZII SVĚTU!

Tagy: , , , , ,

Jeden komentář

  1. Jennifer Ryanová Píše:

    Mít nápady a talent …

\par