Úchylové se najdou všude!

Napsal/a Jennifer Ryanová     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Naše škola je divná. To bezesporu. Divní studenti, ještě divnější profesoři … a co je nejdivnější? Naši drazí duchové. Ano, ano. Jsou hluční, je jich tolik, že se v nich pomalu nevyznáme a „soukromí“ ve svém osobním slovníku nemají – z toho pak vznikají drby a ošklivé pomluvy. A co teprve nově objevení duchové? Ti jsou snad ještě horší než normálně známí! Ale to už krapet přeháním. Opravdu tu nechci nikomu vysvětlovat žebříček divnosti, každý ho máme trochu jinak. Ne. Chci Vám „jen“ představit ducha, kterého jsem, Teddymužel pro mě, poznala  zrovna nedávno. Tlustý, možná padesátiletý muž s jedním okem a dírou do hlavy, kde není vidět ani stopa po vlastnictví mozku, což leccos vysvětluje. To je Bezoký Karlos. Že jste dosud měli tu smůlu a nepotkali jej? Buďte rádi!

Sedím si takhle jedno všední odpoledne v naší společenské místnosti a vyměňuji drby o profesorech se svou nejlepší kamarádkou. A co se nestane. S pištěním k nám vletí zmíněný postarší duch s laškovným úsměvem na obtloustlé průhledné tváři. Ano, duchové jsou na naší škole úplně běžná věc, ale na tomto bylo přeci jen něco jiného, divného. Už jen pozdravem „Ahoj kočičky“ mi začal být nesympatický. Být o pár let mladší, fajn, člověk by nad tím pokrčil rameny. Ale v padesáti?

Tak si říkám, že kdyby Karlos zůstal jen u přeslazeného oslovování a pomrkávání, udělal by nejlíp. Už se Vám někdy stalo, že po Vás starý duch žádal striptýz, jakmile zrentgenoval Vaši postavu, a sliboval bodíky a galeonky? Ne? Opravdu zážitek na celý život, to mi věřte. Přirozeně, já i zmijozelská prefektka jsme tuto jistě velice lákavou nabídku odmítly, v té spolce bylo přeci jen chladno. A riskovat nachlazení kvůli něčemu tak obyčejnému, jako jsou body a peníze? Ani mě nehne. Pohotovou lží o velice ochotné spolužačce jsme se jej, díkyTeddymu, rychle zbavily. Ale pochybuji, že navždy.

Článkem chci tedy všechny varovat – Bezoký Karlos je staré, perverzní prase. Nenechte se zlákat nabídkou na šedesát galeonů, kde by je duch vlastně vzal? Leda, že by byl domluvený s nějakým stejně úchylným profesorem (máme tu nějakého?). Ale to už jsou jen mé úvahy. Nicméně, buďte opatrní. Karlos je všude a zároveň nikde a čeká na svou příležitost. Hlídejte si záda hlavně v koupelnách a ložnicích.

Tagy: , ,

7x Komentováno

  1. Harry Glester Píše:

    Z neznámých důvodů mě najednou v souvislosti rozesmálo spojení „perverzní prase“. Je to vtipný článek… Dobré!

  2. Kate McR. Píše:

    :D:D:D ta část „Bezoký Karlos je staré, perverzní prase“ je prostě dokonalá 😀 naprosto mě to pobavilo.. tak si říkám, Jennuš, jestli si pána úchyla nezačneme zvát častěji 😀 pobavil mě.

  3. Alessandro Píše:

    😀 😀 Chudák Karlos.. Jenn, že se nestydíš.. ^^

  4. Jennifer Ryanová Píše:

    Díky, díky … Sandro, jak chudák?! 😀

  5. Rose Evanlyn Jefferson Píše:

    Opravdu povedený článek 😀 …Opravdu jsi mě pobavila 😀

  6. Kate McR. Píše:

    Uvidíme, kdo tu bude nakonec chudák 😛 vid Jenn?

  7. Jennifer Ryanová Píše:

    Seš mrcha, Kate 😀 😀

\par