Rozloučení

Napsal/a Lucia Lex Liu     Rubrika: Havraspár, Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Známky uzavřeny, zítra závěrečná slavnost a potom hurá na prázdniny. Zní to nádherně, že? I v Bradavičníku se připravujeme na prázdniny, i když někteří redaktoři je vyhlásili již s prvními náznaky hezkého počasí, neb se po jejich stolech táhnou úctyhodné pavučiny. Dovolte mi nyní, abych se jménem celé redakce rozloučila nejen se školním rokem 2077/2078, ale na dlouhé dva měsíce i s vámi, našimi čtenáři, neb o prázdninách se budeme flákat taky, a jak!

Po prázdninách na vás redakce Bradavičníku naběhne jak žravé kobylky; budeme vás lákat do redakce a vaší první prací se stane odklízení zbytků po propuštěných redaktorech, kteří se již dlouhou dobu nezmohli na článek. Budeme po vás chtít články na aktuální téma, pokud možno včera. Až přijdete s nataženou rukou pro nějaký ten srpec za tu těžkou dřinu, mile se na vás usmějeme a sdělíme vám, že noviny se přece dělají z lásky. Nikdy s ničím nebudeme spokojeni. Ale čtenáři – ti vás budou milovat, jelikož se díky vaší práci budou mít čím mlátit po hlavách. Takový už život redaktora je.

Tak zase v září ahoooooj!

Tagy: , ,

2x Komentováno

  1. Jennifer Ryanová Píše:

    Ahooooj! *nenápadně zbavuje svůj stůl zmíněných pavučin*

  2. Marci Mosetová Píše:

    *zakašle, protože se tak nějak zvířil prach na jejím stole* No Luc, hezky jsi to řekla *bleskově popadne koš na odpadky plný zmačkaných pergamenů a vycouve s ním za dveře*

\par