Další rok – další nováčci

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Havraspár, Hnízdo

Školní rok opět začal a nováčky najdete na každém kroku. Přišla jsem na to, že každý druhý student, kterého potkám, je v prvním ročníku. A to nelžu! Mám to osobně vyzkoušené. A tak mě napadla bláznivá myšlenka. Co se jim tu líbí? Já byla fascinovaná Velkou síní, jezerem, nádvořím, klubovnou, společenskou místností a jak by ne velikostí našeho hradu. Ale co ti noví? Mají stejné pocity jako já, když jsem tu byla prvně?

A tak jsem vyrazila jako první do síně a zeptala se první dívky, kterou jsem tam našla. Byla to Jane Viola Blue. S rozhovorem souhlasila, tak se jdeme podívat na to, co se jí tu nejvíce líbí. Po několika otázkách jsem zjistila, že Jane má na našem hradě nejradši Havraspárskou společenskou místnost. „Skvěle“ řekla jsem si, a pokračovala.

Tentokrát jsem potkala Sandru Isabell Beonovou, což je mimochodem moje sestřenice, a aby mi to sedělo do počtů, nebyla z prvního ročníku. Od ní jsem zjistila, že když poprvé přijela do Bradavic, byla fascinovaná naším hradem. Šla jsem dál, a co nevidím? Dalšího prvňáčka. Teď to pro změnu byla moje sestra Olivie Nessie Beonová. Od ní jsem zjistila, že jí fascinuje také náš hrad. No ano, rodina nejsme nadarmo!

Pak jsem narazila rovnou dva prvňáky: Ryana Hellingera a Lucase Espanu. Ryanovi se líbí naše společenská místnost a Lucasovi.. no to že tu může spát celý den…

Pak tu je otázka: „Co ostatní spolužáci?“ Mně se líbili všichni, se všemi jsem se hned skamarádila a co ostatní? Zeptala jsem se těch samých lidí.

Skoro všichni krom Lucase mi odpověděli, že noví kamarádi jsou super, Lucasovi se ale zamlouvají jen ti z naší koleje.

Další změna na naší škole je vyučování. Já byla nadšená z toho, že se budu učit kouzla, tak jsem se zapsala na všechny předměty. Potom jsem jich ale přes polovinu zrušila, no.

Zase jsem se našich dobrovolníků zeptala: Jane se chystá zapsat skoro na všechny, Olivia jenom na dva a Ryan a Lucas? No tam jsem se s rozhovorem tak daleko nedostala, jelikož jsem měla co dělat abych se neudusila smíchy.

Takže takové  shrnutí: Na našem hradě je střed fascinovanosti celý hrad a Havraspárská společenská místnost. Spolužáci jsou přiměřeně skvělí a na vyučování se všichni těší.

Takže dál obdivujte hrad, dokud vás něco nesežere, těšte se na vyučování dokud nezačne – to si budete přát aby už skončilo a dál se mějte mezi sebou rádi!

Vaše B-B-B

Bella Bonie Beonová

Tagy: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par