Lvoucné přivítání

Napsal/a Vindict Veneas     Rubrika: Nebelvír, Ze života studenta

Bradavice se zas rozjíždí na plné obrátky a s nimi i vlna průserů, dobrodružství, učení, handrkování se o skřítčí lahůdky a jiné milé, či nemilé příhody a drby, které jsou hnací silou našich novin. Stejně tak se přivalila vlna nových studentů a každý se obarvil podle gusta moudrého klobouka. K nám však přišli ti, co se začali červenat.

Tímto tedy vítám hlavně všechna nová, čerstvě okloboukovaná lvíčata mezi námi. Ale i ostatní, bez ohledu na barvičku nebo věk musím pozdravit: Pac a mňouk… nebo spíš Rrrrrau!

Vy červení si v nebelvíru ještě užijete dost poťouchlostí a dobrodružství, to si pište. Máte tu nejen jednu velkolepou celebritu, čmuchala, čuníka roku, ale i spousty dalších fajnových lvíčků, kteří vám neukousnou hlavu, pokud je nenaštvete.

Naše kolej, je jako keksík. Když ho rozlousknete, nadělá drobečkový svinčík, takže je lepší když držíme pohromadě. Rozhodně nejsme keksík, co šetří čokoládou.

Jsme kolej nevyzpytatelná jako Bertíkovy fazolky, nevinná jak krvácivé kokosky a mazaná jak čokoládové žabky. Není lahodivější, labužnické koleje než jsme my. Teď zním sice jako reklama na sladkosti ale snad mě chápete.

Pamatujte ale, že naše společenská místnost je docela vysoko, tak žádný skákání z oken. A dole si nic nezapomínejte. To víte, my nebeláci jsme vždycky mířili do výšin.

Jinak pohovky a křesla už jsou docela zvyklá na blbnoucí a skákající děcka. A pokojíky, si už zařizujte podle vašeho gusta.

Od teďka táhneme za jeden provaz, tak snad se nám povede ukázat ostatním kolejím dravost nebelvíru.

Tak to by bylo na vaši uvítanou, dále bych chtěl slavnostně pogratulovat a přivítat sám sebe, jedinečného Vindicta Velkolepého Venease, jakožto nového šéfredaktora nebelvírské části Bradavičníku. Chvála mi!

Potom zde máme další ochotné redaktory, kteří sice rok co rok odpadají jak mouchy, ale přece jen tu nějaké pisálkovské masařky zbyly. Třeba náš čuník roku, ex-šéfredaktorka a jinak prý velmi obdivovaná primuska Carlotta Reyer. Potom naše čmuchalka Janie Crucianová, která vás totálně odhalí v rubrice Čmuchalovy zápisky, snad ne až moc. A nakonec také naše nová prefektka Kyera Dayns, spolu s Laylou Cattweh budou jenom a jenom pro vás škrábat do novin. Samozřejmě může i kdokoliv jiný z nebelvíru seškrábat taky článek a poslat nám ho. My potřebujeme třeba právě tebe.

Dále s příchodem někoho, jako jsem já, se neobešly rubriky beze změn, tak si dovolím rovnou přece jen představit celý seznam rubrik:

Bleskobrkem – rozhovory se vším možným i nemožným z hradu

Čmuchalovy zápisky – skvělá rubrika pro zvědavce, kteří se nebojí nahlédnout očima naší čmuchalky Janie Crucianové do pokojů jejich spolužáků a odhalit, jaké taje a hrůzy skrývají.

Naše smečka – Jaképak akce dělá nebelvírská smečka tentokrát?

Vtipálkův čmáropis – Kreslené ftípky jsou předností, ovšem srandičkám se meze nekladou

Ze života studenta – Hlavně o nás studentech, jak trápíme profesory a oni nás. Kdo koho srazil na koštěti, komu se přežral mazlíček a koho zas poslali k Mungovy na léčení.

Závěrem bych tedy popřál hlavně našim lvíčkům mnoho úspěchů. A když už děláte nějaké vylomeniny, tak ať vás nenačapou!

Vindict Velkolvoucný Veneas

Tagy: , ,

5x Komentováno

  1. Carlotta Reyer Píše:

    Vítej v šéfokřesle, hlavní masařáku. A jsem ráda, že jsi konečně a takhle veřejně přiznal mou obdivuhodnost. A to lichocení s těma sladkostma… že ty se chceš vetřít do mé přízně? 😀
    Jinak je to moc vyvedený článek a obrázek 🙂

  2. Marci Mosetová Píše:

    Velevážená Velectěná Velkolepá celebtita opět zabodovala skvělým článkem.
    Ten lev jako by ti z oka vypadl…;-)

  3. Vindict Veneas Píše:

    Chochó třeste se všelijaká havěti, přilítá k vám Velkomasařák Vin 😛 Joo Lottko prokoukla jsi mě, pokud si tím Vin nechce něco předem vyžehlit 😀
    Tak pořádný žrádlo a machrování už asi patří k nebelvíru taky.. my jsme lepší generace nebelčat. Ono joo jsme sice pořád chrabří a odvážní to joo rytířskost sama, ale naše chrabrost tkví v keksíkách a koláčcích 😀 Už jen ten velký obsah sladkého v těle a ták 🙂
    No dovol Marci, narozdíl od toho lva mám tvář holou jak děckou prdelku 😛 Ale jinak díky 🙂

  4. Mara Jade Píše:

    Sakra já chtěla být prga 😀

  5. Janie Crucianova Píše:

    Taky tě vítám na vetché židličce šéfredaktorské 😀 Jinak článek je moc povedený a ten obrázek… ach jo, proč já neumím taky tak kreslit? 🙁

\par