Radovánky v prvním patře

Napsal/a Kate McRadcliffova     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Ano, ano, máme tu další školní rok, objevily se mezi námi nové tváře a spolu s tím přichází i další povinnosti. Ještě než se ale pustíme do toho každodenního shonu, psaní několikastránkových esejí pro pana Petrova či do házení bomb hnojůvek v síni, měli bychom se pobavit a užít si poslední minuty bez jakéhokoli dozoru. Člověk by řekl, že naši studenti tak učiní a stráví první, ještě volné dny bavením se až do nočních hodin.

Pokud jste se někdo zrovna procházel 1.patrem, určitě jste nemohli přeslechnout hrající hudbu a hlasitý smích v jedné z místností. Říkáte si, co studenti vyváděli? Ha! Mýlíte se! Nikoliv studenti, ale profesoři. Úpění „Nešlap mi na nohy!“ přehlušovalo veškeré zvuky, které měly zřejmě být hudebním doprovodem, avšak spíše připomínaly operní zpěvy z Prefektských koupelen (Přiznejte se, kdo tam vždycky tak vříská?!).

Můžeme jen hádat, co se za dveřmi odehrávalo. Soukromý večírek? Hodiny tance? Nebo jen pokus Sira Stanleyho o romantický večer se svojí manželkou Lady Stanleyovou? Možná si jen chtěla profesorka al’Mearová vyzkoušet chození po cizích nohou či si rovnou celý profesorský sbor obaloval nervy na následující měsíce.

Asi budu příště muset vyslat svého nejmenovaného Ryanovic špeha, který jistojistě zjistí pikantní detaily ohledně onoho sletu (čarodějnic) profesorů. Pokud někdo z Vás má jakékoli pravdivé informace, nechť se mi ozve a já mu za odměnu dám celý rok pokoj od umývání toalet!

Jinak Vám všem samozřejmě přeji krásný nový školní rok a hurá taky do tance!

Tagy: , , ,

3x Komentováno

  1. Jennifer Ryanová Píše:

    Nejmenovaný Ryanovic špeh….?! 😀 Hele, jako, letos zadarmo nepracuju, abys věděla. Nehnu ani prstem! 😀

  2. Kate McR. Píše:

    Prstem hejbat fakt nemusíš. Stačí, když budeš koukat a poslouchat :D:D

  3. Marci Mosetová Píše:

    večírek ve škole? neslýchané!!!(zvlášť když MĚ nikdo nepozval, že ano)
    aspoň že víme,na čí oči a uši si dávat pozor – tedy, ne že by to byla novinka 😀

\par