Gumové kachničky? Minulost! Dnes frčí gumoví hadi!

Napsal/a Bonnie Smith     Rubrika: Zeleným inkoustem, Zmijozel

Mnozí z Vás už jistě někdy slyšeli o gumových kachničkách. O těch malých žlutých pískacích věcech, které si berou mudlové do vany. O kachničkách, které dokážou celý den stát na jednom jediném místě a přitrouble se na vás usmívat. Ale slyšeli jste někdy o gumových hadech? Vsadím se, že ne, a jestli ano, tak mi to neříkejte, ať mi nekazíte radost!

Svého Cyrila jsem objevila v jednom zapadlém mudlovském krámku v Londýně. Je úžasný! Má na sobě fialové proužky, jinak je zelený. A ano, je to asi stopu dlouhý gumovo-plastový had. Jaké bylo moje překvapení, když jsem ho pak ukázala kamarádce,a ta mi ihned sdělila, že v Paříži (To je ve Francii) je mají na každém rohu. Já se samozřejmě do Francie tak často nedostanu, ale zmiňovaná kamarádka mi objednala hned několik tuctů. A právě tyto gumové hady nyní nabízím k veřejné adopci! Ne, že bych se o ně nedokázala postarat, to jen mým zhýčkaným spolubydlícím příliš vadí hádčí domeček uprostřed naší ložnice.

Ale každý z Vás jistě touží mít podobného!
Tak nebuďte out a objednejte si také jednoho, mé omezené zásoby plastových přátel čekají právě na Vás!

Moji hadi jsou vyrobeni z prvotřídní gumy, což zaručuje jejich nepromokavost a umožní jim tak plavat na vodě. Jsou stoprocentně odolní vůči slunci a vnější korozi. Mají všestranné využití. Nikdo vám nebude naslouchat tak, jako můj had, žádné tajemství nevyzradí! Díky svému aerodynamickému tvaru jsou hadi také velmi praktičtí k přenášení a zakrývání hned několika taháků na lavici. Můžete  si jej připnout k hábitu jakožto velmi slušivou brož nebo jej využít jako předlohu ke kreslení. Vynikají totiž úžasnou trpělivostí. Celý den dokáží stát bez pohnutí, dokonce vůbec nemrkají. Jsou velmi přítulní a poslušní, nenároční jak na prostor, tak údržbu. Jednou z jejich perfektních vlastností je také vysoká tolerance vůči dětem i profesorům.

Dodávám ve všech barevných kombinacích, na žádost i přebarvuji. Samosebou, že jen těmi nejkvalitnějšími mudlovskými vodovkami. A to nejlepší, pokud si objednáte mého multifunkčního hada do dvaceti minut od po přečtení tohoto článku, nezískáte jednu, nýbrž hned dvě tyto skvělé hračky! A to se co? To se vyplatí!

PS: Hlavně už mě jich někdo zbavte!

Tagy: , , , ,

3x Komentováno

  1. Jennifer Ryanová Píše:

    Já se hlásím! 😀

  2. Yuuki Meruhesae Lawliet Píše:

    Já chci taky jednoho hebi(chci říct hada)! Bonnie-sempai (*.*)

  3. Bonnie Smithová Píše:

    *vrazí sem krabici plnou gumovejch hadů* Jen berte, berte! xD

\par