Každý z nás se alespoň jednou denně zastaví ve Velké síni na něco k snědku, či aby zahnal žízeň. Určitě se mezi vámi najde někdo, kdo je stejný blázen do horké čokolády jako já. (Pokud ne, tak si to aspoň myslete!).
Ochutnali jste ji teď někdy v poslední době? Jestli ne, tak jste udělali dobře a ani to nezkoušejte. Hnus! Navoněná voda zbarvená do hněda. Čí je to práce? Mohou za to skřítkové v kuchyni, kteří popletli ingredience nebo si z nás dělají studenti šprťouchlata a trénují na obyčejné vodě Coloro? Coloro můžete zkoušet i na vlasech pana Petrova nebo trenýrkách profesora Gerhardsena. Proč si někdo vzal na pušku zrovna konvice s úžasně vonící a chutnající horkou čokoládou? Ať už je pravda jakákoliv, žádám všechny, co s tím mají něco společného, ať mi nechají moji čokoládu na pokoji, děkuji! (Havraspárským to jejich kakao taky nikdo nebere!).
P.S. Jestli někoho přistihnu, jak mi kazí tento nápoj, půjde drhnout záchody leštit poháry do Pamětní síně. Jinak Vás mám ale ráda!
Vaše (čokoládou pomatená) Kate McR.