Nejoblíbenější profesor? …známe výsledky!

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Havraspár, Nad šálkem kakaa

Vážené studentstvo, profesorstvo, zvířetstvo, zkrátka všechno osazenstvo hradu!
Jak si jistě mnozí z vás všimli, v posledních dnech se k vám – téměř všem (doufám, že skoro každý ho dostal) – nachomýtly dopisy od mé ulítané sovy. Probíhal průzkum o nejoblíbenějším učiteli! Musím říci, že jsem byla překvapena, kolik z vás se do mého projektu zapojilo. Neříkám, že mile, neříkám, že nemile. Jen v prvním dni se vás ozvalo kolem osmdesáti. Tím to ovšem vesměs haslo. Nakonec jsem získala přesně sto odpovědí, což ovšem není nijak světoborné. Snad každý, kdo mi odpověděl, napsal svého oblíbence, až na jisté dvě studentky, které prohlásily, že profesory nemají rády vůbec!

Od mnohých se mi bohužel k mému špatnému vyjádření sovy vracely s otázkami. Dostala jsem několikrát: „Asi smím napsat jen jednoho, že?“ nebo „Má to být profesor, anebo i profesorka?“. Tímto bych se vám chtěla omluvit, že jsem otázku nepodala jasně a ráda bych dodala, že jsem započítala naprosto všechny vaše hlasy, takže pokud mi někdo poslal dvě tři odpovědi, započítala jsem všechny. Z více, jak čtyř odpovědí už jsem vybírala první tři uvedená jména.

A teď k samotným výsledkům. Hlasování bylo velmi těsné a to do poslední chvilky (v posledních deseti minutách, co jsem sepisovala konečné pořadí, mi najednou přilétla sova téměř pod nos a upustila tři další lístečky se jmény profesorů) nebylo jasné, kdo vyhraje (odpovědi jsem přijímala od čtvrtka 23. 11. 2079 do středy 13. 12. 2079).

Dohromady se tedy započítalo 141 hlasů od stovky zapojených studentů.
Celkově tedy máme pro třetí místo hned dvě jména. A to Thesida B. Rimstar a Nageshwari L. Sarvani. Obě dvě získaly jedenáct hlasů a po celou dobu hlasování si vedli zcela rovnocenně. Studenti je nejčastěji volili pro jejich příjemné a zábavné hodiny. S krásnými čtrnácti body si druhé místo vysloužila Lady Jessica Stanleyová. Jak by si někdo mohl myslet, nebyla volena pouze havránky ze své koleje, nýbrž študáky ze všech kolejí. A konečně 1. místo obsadila naše úžasná Nyneiva Danae al´Mearová! Stejně jako deset zmijozelských studentů má nejraději svou kolejní, i osm jejich spolužáků pyšnících se jinou barvou koleje ji má stejně rádo. Naše milovaná Nyn tedy získala osmnáct hlasů a můžeme jí označit za neprostou jedničku mezi profesory. Ráda bych se teď ještě pozastavila u čtvrtého místa, které bylo ještě včera nejasné. Heremína Jessica Grandfather kráčela vedle Thes Rimstar a Nageshwari Sarvani do posledního momentu. V cílové rovince jí však její spolubojovnice utekly o jeden maličký krůček. I její jméno bych tedy chtěla vyzdvihnout.

A jak to dopadlo v jednotlivých kolejích?

Mrzimor zvolil Diega T. Alvaréze.
V Havraspáru zvítězila Lady Jessica Stanleyová.
Pro Nebelvír je nejlepší Hermína J. Grandfather.
A nakonec nejoblíbenější zmijozelskou se stala Nyneiva Danae al´Mearová.

A poslední srovnání – z pohledu kluci X dívky:
Mezi holčinami se tedy dostalo nejvíce uznání panu Diegu Alvarézovi. A hned vedle něj i Nyneivě Danae al´Mearové. Jako druhá byla zvolena děvčaty Lady Jess a na třetí místo se probojovala Thes Rimstar.
U klučinů tomu nebylo nepodobně, jelikož první místo získala proslulá Nyneiva Danae al´Mearová a druhé Lady Jessica. Na třetím místě máme opět rovnou dvě osoby a to Ginny M. Weasley a Nageshwari L. Sarvani.

Všem profesorům gratuluji, jelikož ani jediný nezůstal bez odezvy a na každého si někdo vzpomněl.

Tímto chci také srdečně poděkovat všem studentům, kteří dlouho nepřemýšleli a odpověděli na mou sovu a zapojili se tak do ankety.

Vaše Amélie Fösttenová

Tagy: , , ,

14x Komentováno

  1. Charly Coureyová Píše:

    Mám dotázeček.. podle čeho se vybíralo, kdo má a kdo nemá hlasovat? 🙂 Já bych taky ráda hlasovala, ale nějak se to ke mě nedoneslo. XD Anketa nebyla určena starším ročníkům nebo jak? 🙂

  2. Bený Píše:

    Ano! Nyn.

  3. Amélie Fösttenová Píše:

    Snažila jsem se psát všem ale je to těžké napsat nějakým šesti stům studentům, zvlášť když víte, že polovina z nich jsou neaktivní nováčci… Takže jsem vybírala převážně aktivní studenty a v tu chvíli jsem jim poslala sovu. JInak to bylo dosti náhodně… 😀 A snažila jsem se i ostatní nabádat aby propagovali anketu… 🙂

  4. Lucia Lex Liu Píše:

    A dál to dopadlo jak? 🙂

  5. Amélie Fösttenová Píše:

    To se neříká… 😀 Nechci říkat kdo dopadl poslední a tak… Je to takový ošklivý… Nikomu by asi nebylo příjemný být zveřejněný, kdyby skončil jako poslední… K těm ostatním by to prostě nebylo hezký… Ale kdybyste chtěla můžu vám poslat sovou, jak jste dopadla vy. 🙂 😀

  6. Kiara Píše:

    Hezká práce 🙂
    Jenom jsem tak u toho čtení přemýšlela, že můj druhý adept byl spíše nonRPG 😀
    Kdybys to náhodou dělala ještě někdy, tak tam kvůli mně dej obě kategorie 😉 A hlavně by to opravdu chtělo napsat, kolik jich tam kdo může dát a těm prvním dávat třeba více bodů, než tem třetím. Ale i tak super a obdivuji tě – mně by se nechtělo psát tolika lidem.
    BTW – není možnost říct bílýmu, ať to obešle hromadně?

  7. Lucia Lex Liu Píše:

    Ta možnost určitě je. 🙂 Akorát to pak polovina lidí pošle jemu. 😀
    A já tedy děkuji za ty dva hlasy, které jsem nejspíš dostala. 🙂

  8. Shirley Píše:

    Charly, išlo to aj starším ročníkom, ak môžem podľa seba hodnotiť:)

  9. Lady Jessica Píše:

    Tedy – se zpožděním, nicméně se celá (naprosto nehavraspársky) červenám. Druhé místo je opravdu krásné. Stejně tak blahopřeji Nyneivě, Nagesh, Thes, Diegovi a Heremíně. A všem ostatním.
    Díky za milou anketu – zvedne náladu. 😛

  10. Lady Jessica Píše:

    A samozřejmě děkuji za hlasy! *kyne svým příznivcům*

  11. Minnie Píše:

    Páni, tak tohle mě moc potěšilo, je to od vás skutečně laskavé… Zírám, děcka, díky! *děkovný proslov bude, až nějaký vymyslím… ^^*

  12. Sandro Píše:

    A mě by zajímalo, zda jsem opravdu poslední! 😀

  13. Erzsébet de Carolan Píše:

    Taky by mě zajímalo, jak jsem dopadla. Doufám, že na posledních místech… 😀

  14. Lady Jessica Píše:

    Sandro, to by pak ještě chtělo vzájemnou anketu oblíbenosti mezi profesory, kdy by hlasovala pouze bělova. Za Tvou aktivitu v KHV by sis zasloužil plus body. XP

\par