Hvězdný Rebelvír

Napsal/a Vindict Veneas     Rubrika: Naše smečka, Nebelvír

Možná jste si všimli, že naše body zase rapidně klesly sotva jsme začali. To není žádná novinka, vlastně je to úplně normální tak si zvykejte. Hlavně klídek, to bude dobrý.

Vždy to tak bylo a bude. Docela jsem se upřímně podivil, že ten poctivý zmijozel přišel o podobné sousto bodů. Nu časy se mění..možná.

Naše rebelskost nám však pořád v žilách hoří a my nepřestáváme v rarachovinách. I když by byla zajímavá změna třeba i někdy vyhrávat.

Samozřejmě že chceme vyhrát pohár, ale vyhrávat je nuda pokud pro výhru se musíte pořád šprtat. Néné, na nás tyhle profesorské finty moc neplatí.

Někdy si říkám, jak by to vypadalo, kdybychom takhle všichni hromadně začali dělat průsery a ubírat body? Bylo by to chaotické, sebedestrukční, nesmyslné, hloupé a úplně famózní!

Rebelů na to máme dostatek.

Docela rebelský byl i náš dřívější kolejní Lukas Goldhair, který nás tahal po dobrodružstvích, avšak jednou se mu to bohužel vymstilo, dobrodružství se zvrtlo a Lukas zemřel. Od té doby se nějak nikdo moc nemá k tomu hledat další dobrodružství..teda aspoň ne ty v děsivých kobkách plných kostlivců a strašidel.

Abych tedy pokračoval v celebritách naší koleje, každý určitě znáte Godrika Nebelvíra. Ten s tím mečem, hustej týpek.

Po něm bych měl zdůraznit ještě jednu stejně skvělou, ne li lepší celebritu a to mě. Vin Velkolepý, Velevážený, Velkorysý, Velkomyslný a Velmi Výchlubný Velikán Veneas, váš šéfredaktor, budoucí umělecké guru a velkolepá celebrita, no snad ani nemusím říkat. Pokud mě neznáte, doplňte si základní znalosti hvězd nebelvíru.

Dále je celkem známej Wylsoňák a ten jeho gang. Je to ten typ hvězdy co spálí všechny okolní planety a ještě se tomu směje. Pořád však je to druh hvězdy, páč jeho průsery jsou na nástěnce skoro pořád.

Vlastně celkově máme dost hvězd jen díky průserům. Je to naše podstata. Libujem si v chaosu a moc nás to baví.

Taky Drůsa je známá, asi protože je naše kolejní. Ale mě někdy pěkně štve páč k ní sovy z neznámých důvodů moc nelítaj a tak se s ní těžko kontaktuje. Kdovíco těm sovám dělá.

Pak je tu taky Janie, naše šéfka famfr týmu a letecké eso.

Pak také musím všem oznámit, že další naše celebrita Lottka, známá jako čuník roku už bohužel odešla. Ale má to i své výhody, můžete si vychutnat doposud nevídané chutě, neboť některé misky na koláčky už nebudou permanentně prázdné. I tak na ni budem vzpomínat v dobrém.. sbohem čuníku!

Je tu ještě spousta dalších padlých hvězd, na které budu teda alespoň já moc rád vzpomínat. Například Gracin pes Grell (A Grace taky), Lolina krysa Rushi (A Lole taky). Né jen plácám, ty lidi byli stejně fajn jako jejich zvířata.

Toť snad z našeho hvězdného nebe vše.

Musím však dodat že být hvězdou v nebelvíru není žádná flákárna. Musíte tvrdě dřít a ne se jenom válet a tvrdit že jste celebritou. A obzvlášť rebelské hvězdy mají těžký život.

Víte jak je těžké trefit se třeba hnojůvkou na profesora? Někdy se zdá, že mají profesoři nadlidské schopnosti a navíc ty tresty pak taky nejsou žádná sranda. Život průserářů tedy není o nic lehčí než těch poctivých. Buďte na ně tedy hodní prosím.

Vindict Velmirebelský Veneas

Tagy: , ,

3x Komentováno

  1. Dafne R. Aaron Píše:

    … až nechutně skvělý, pane šéfredaktore ^^

  2. Diana Lewis Píše:

    Mně se ten článek líbí 🙂 Až na jeden detail. Ať se dívam, jak se dívam…nikde jméno Diana Lewis!:-D 😀

  3. Vindict Veneas Píše:

    Och děkuji 🙂 Noo je fakt že Diana taky patří mezi ty které znáš jen přez nástěnku průserů, nebo přez žvejkačku ve vlasech. Nu celkově jsme prostě hvězdný rebelvír. 😉

\par