Kují pikle?!

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Nebelvír, Ze života studenta

A je to zase tady! Zase ta hrozná věc, která zcela pošpiní jméno naší školy, nebo ji naopak vynese do nebeských výšin! A co že se děje? Zmijozelští zase něco plánují! Ano, ano, přátelé. Už to je tak.

Jako správný špion jsem „naslouchala“ dvoum malým zmijozelským v Síni. Šuškali si spolu něco a vypadali, že jsou hrozně natěšení na to, co se má stát. No, dobře. Natěšení zrovna nevypadali. Byli strašně vážní a v jejich dětských obličejíčcích se zračila nesmírná vážnost a poťouchlost největšího kalibru. Klesl už Zmijozel až tak nízko, že i malé děti musí pomahát v ďábelských plánech, nebo si jen tito dva pidižlíci domlouvali rande? No, každopádně Vám já, jakožto patnáctiletá dívka s nějakými zkušenostmi, můžu říct, že to tak rozhodně nevypadalo. To by se aspoň jeden z nich musel potěšeně usmívat, nebo se červenat, že ano? (Ale teď Vám tady nechci radit. Pokud by jste však něco potřebovali, klidně se ozvěte.)

„Co tedy Zmijozelští plánují?“ napadlo mě v první chvíli. Po chvilince odezírání ze rtů a nenápadného odposlouchávání jsem pochytila slova jako: tým, motyčka, něco s cenou a zakop..(to z těch důležitějších)

Opravdu jsem dostala strach, když si tyto slova dáme dohromady! Co to má sakra znamenat? Chtějí snad zmijozelští zakopat náš hrad, aby všechno bylo pod jezerem jako jejich nechutná spolka? To teda ne, řekla jsme si!

A nebo snad plánují zakopat něco cenného, aby to ukryli před hradem. Ukradli snad něco?

Že by se snad nepošlušná a naprosto nenormální Elvíra zase vysnažila a dostala se nám do společenské místnosti? Ale ne, to by ani nechtěla vědět, jak já bych s ní pak zacvičila…

Je tam to slovo TÝM, co to asi tak znamená? Sestavují snad prcci tým, kdy zakope nějakou věcičku? Jede v tom celý Zmijozel, nebo si to jen tyto vypočítavé děti vymysleli mezi sebou? Třeba plánují, že vypsutí hnusné kobylky? Přece jenom zmijozelští jsou jako kobylky – zelení, malí a je jich strašně moc.

Asi nejsem tak úžasný špion, jak jsem si myslela. Byla jsem odhalena a daný prcek mi sdělil, že tyto informace jsou tajné. No to teda! To mi moje zvědavost nedala..

Chlapce cituji:„Před začínající válkou by měl člověk utéct…“

V Bradavicích se budou dít strašné věci, to Vám říkám! Braňme se před Zmijozelovými dědici!

Jestli chystají válku, pak jistě i s jejich kolejní slečnou al´Mearovou, i když docela pochybuji o jejím zástupci panu profesorovi Stanleym. Jedině, že by zakopávali ho, ale ne promiňte, to byl nevhodný vtip.

Tak to je ode mě všechno.

S pozdravem T-, ale ne..s pozdravem tajný agent, děcka!

Tagy: , ,

3x Komentováno

  1. James Hroozley Píše:

    Je zajímavé, že Havraspárští nemají kakao a Zmijozel něco zakopává! Co když to je barel kakaa?!

  2. Mikey O´Brien Píše:

    Zelení, malí a jejich strašně moc… 😀

  3. Lili WYnklerova Píše:

    třeba to byl vtip že je to tajné a veskutečnoosti zakopávají něco úplně obyčejného

\par