Flaška

Napsal/a Lukas Martin Moore     Rubrika: Mrzimor, Novinky

Tento článek je o hře, která je mezi bradavickými studenty velmi oblíbená, mezi některými možná až příliš.

Hra jako taková se hraje s prázdnou flaškou od pití, minimálně ve dvou a více lidech (čím více, tím samozřejmě lépe), kdy jeden hráč flašku roztočí a ten, na kterého flaška po zastavení míří, si může vybrat, zda bude plnit úkol, nebo řekne pravdu na položenou otázku, kterou vymýšlí otáčející. Pokud si tento hráč nevybere ani jednu z možností, následuje takzvaný fant, což znamená, že si sundá kus svého oblečení. Následně po splnění úkolu, řečení pravdy či fantu roztáčí flašku onen hráč, který splnil jemu uložený úkol atd.

A proč že vlastně píšu o tom, jak studenti hrají flašku?

Už když jsem byl já sám studentem prvního ročníku – ano, je to neuvěřitelné, ale i já jsem jím byl – občas jsem si flašku zahrál, ale ne nějak často, spíš jen tak pro zábavu. Avšak v dnešní době mne překvapilo, že studenti, kteří nastoupili do prvního ročníku, hrají flašku skoro pořád a všude. Takže pokud například vlezete do klubovny, je velká, ba i přímo obrovská pravděpodobnost, že potkáte skupinku prváků, kteří hrají flašku.

Musím říct, že mě to ne trochu, ale hodně začíná znepokojovat, protože mi v hlavě vyvstávají různé otázky. Kdy se učí? Mají na to učení vůbec nějaký čas?

Naštěstí, tohle už není moje starost, takže ať si dělají, co chtějí.

S přáním krásného dne
Lukas Martin Moore

Tagy: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par