Havraspárské milování zelenýma očima

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Ve školní lavici, Zmijozel

Drazí čtenáři, spolužáci, profesoři, studentská rado a jiná havěti, která sdílíte zdi hradu!

Říkejte si o mně, že jsem zaujatá vůči havraspáru, že na to může má zelená krev, která mi koluje v žilách, ale chování nejmenované prefektky mě donutilo chopit se brku, abych zbytku hradu nastínila, co se odehrává v Západní věži. Třebaže se právě chystám napsat takový článek, kterým si od dotyčné slečny vysloužím sérii trestů do konce studia, ale jako správný reportér nasazuji vlastní kůži.

Blonďatá záplava vlasů po pás byla viděla během jednoho týdne se třemi chlapci!

Pokud vím, je to zrovna Havraspárská kolej, která je pověstná zakladatelkou Rowenou a její nevydařenou láskou. Úzce s ní je spjatá i historka o Rowenině kletbě, podle které stále zakladatelka bdí nad Bradavickým hradem, aby zamezila dětským láskám. Neměli by si to právě havraspárští brát nejvíc k srdci?

První byl známý chorobný sukničkář a všemi známý Dennis Preston! Ten, který je právě ve vztahu s kamarádkou téhle blondýnky, s šéfredaktorkou havraspárské části novin – Rose E. Jefferson. Nebelvírský podpantoflák byl viděn na schodišti, kterak laškuje se zmíněnou slečnou z havraspáru a završil to polibkem na rty. Zahnul Rose úmyslně? Inu, kdyby nebylo mě, která se náhodou zjevila na téže chodbě, zřejmě by to pokračovalo dál. Obrazy ihned využili příležitosti a tuhle skutečnost roztroubily po hradě!

Jako druhý úlovek byl nebelvírský Benjamin Ventta. Prefekt, který se umístil na třetí příčce nejkrásnějšího člena Studentské rady, což se můžete dočíst v konkurenčním článku. Je snad nejhorší a druhá nejlenivější prefektka na chlapce s funkcí? A tenhle chlapec je aspoň hezký, to slečně prefektce musím přidat bod.

Napotřetí, když jsem se šla učit bylinkářství do Velké věže, byla dotyčná viděna s dalším chlapcem, famfrpálovou hvězdou – Samuelem J. Gordonem. Má slečna slabost pro nebelvírské studenty? Nicméně tohle setkání bylo jiné, neboť mi šlo o život. A to zcela bez nadsázky a novinářského překrucování. Sotva má osoba požádala dotyčnou prefektku o podání rozhovoru, vyhrabal pan Gordon hůlku a i přes mé výzvy, že „tohle nesmíš“, ji proti mně použil. Přesněji – vyřkl jakousi formuli, jejíž jméno si nepamatuji, ale moc dobře vím, že vás přinutí tančit foxtrot. Zcela nechtěně se mé nohy proplétaly po celé věži a doteď by snad ještě stále byly v pohybu, jenže přišel ON! Benjamin Ventta, kterého jsem již výše zmiňovala, který se mě zastal, Samuelovi vynadal a na dívku se rovněž tvářil nahněvaně.

Vybírá si snad slečna mezi chlapci? Má už snad vybráno? Těžko říct, jak moc to v té její hlavince šrotuje. Ovšem budu natolik loajální, že zapomenu, jak se prefektka oháněla tresty a vyhrožovala mi, jenom abych předešla bulvárnímu popotahování. Přestože všichni víme, kdo ta dotyčná je, nezveřejním její jméno.

Pisatelka těchto řádků,
Stacy Mountbatten

Tagy: , ,

4x Komentováno

  1. Arlette Swallow Píše:

    To je ale bulvár toto! xD
    Nicméně, mohla jsi tedy uvést, kdo tě z kletby vysvobodil, milá reportérko. ^^ Že to byla má nyní nechtěně mediálně slavná postava. xD

  2. Stacy Mountbatten Píše:

    Ale ono se tam nepíše, že to odkouzlil Ben. Jen prostě.. „Zcela nechtěně se mé nohy proplétaly po celé věži a doteď by snad ještě stále byly v pohybu, jenže přišel ON! Benjamin Ventta, kterého jsem již výše zmiňovala, který se mě zastal, Samuelovi vynadal a na dívku se rovněž tvářil nahněvaně.“ … Což v překladu znamená, že bych tam tančila doteď, protože kdyby nepřišel, vaše nechtěně mediálně slavná postava by se byla vůbec nedokopala k činu.

  3. Arlette Swallow Píše:

    Mýlíš se, jeho příchod na její činy neměl žádný vliv. ^^
    Ale článek je to vtipný. xD

  4. Bennuše Ventta Píše:

    Mě se líbí. Jsem tam vynášena v dobrém světle! 😀

\par