Úvodní slovo šéfredaktorů 2083/84

Napsal/a Redakce     Rubrika: Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Uplynulo 365 dní a tak Vás opět zdraví redakce Bradavičníku. Doufáme, že jste si prázdniny užili a načerpali spoustu sil na další náročné studium, spoustu zábavy a plno školních akcí. Stejně jako loni i letos bychom Vám chtěli hromadně říci pár slov úvodem.

Šéfredaktorka Mrzimoru – Rebecca C. Bennett
Jak už to tak většinou bývá, chvíle radostí a užívání si obvykle utečou než se nadějeme a nejinak tomu bylo i letos. Prázdniny nám daly své definitivní sbohem a místo nich nás opět vítá škola. Než však přivítám i já Vás, ráda bych se trošku poohlédla za loňským rokem, respektive se pozastavím nad změnami, které z něj vyplynuly.

Brány naší školy loni opustilo hnedle několik pro Mrzimor dle mého dosti významných osob. V první řadě bych ráda zmínila nyní již bývalou primusku Carmen. Starší studenti se mnou snad budou souhlasit, když prohlásím, že toho pro kolej udělala opravdu hodně, a proto bych jí tímto ráda za vše poděkovala a popřála jí mnoho štěstí a úspěchů do budoucna. Díky a přání štěstí i úspěchů náleží také bývalé prefektce Lucy a ex-kapitánce Mrzimorského famfrtýmu Jane a samozřejmě i všem dalším, kteří se již se školou rozloučili.
V souvislosti s tím bych ráda popřála mnoho štěstí a pevných nervů novému žlutému primusovi Jamesovi a novým prefektům Molly a Arthurovi.

A teď tedy konečně pár slov na uvítanou. Za celou žlutou redakci a snad i za celou Mrzimorskou kolej Vám všem, starším mazákům i novým tvářím, přeji spoustu a spoustu štěstí, úspěchů a pevných nervů, ale také plný kotlík zábavy a nových, neotřelých zážitků. Doufám, že nováčci si dříve či později na nové prostředí zvyknou a budou se mít v Bradavicích jako doma.
Stejně tak bych ráda přivítala i všechny profesory, kteří to profesorování určitě také nemají zrovna jednoduché. Ať i Vám vychází vše podle plánů a ať máte své třídy plné těch nejnadanějších studentů.

Tedy shrnuto podtrženo, mějte se všichni kouzelně a ať se Vám daří!!!

Šéfredaktor Nebelvíru – Andrew James Wood

Vážení čtenáři našich školních novin.

Vzhledem k tomu, že nějaký rozsáhlejší úvod mám v plánu napsat do prvního nebelvírského článku, tak se zde nebudu moc rozepisovat.

Dovolte mi, abych Vám všem popřál úspěšný školní rok. Doufám, že si ho náležitě užijete a budete se naplno věnovat studiu, školním i kolejním aktivitám a budete budovat nové silné a pevné přátelské vztahy.

Nyní bych rád popřál Všem studentům 7. ročníku aby prožili příjemný poslední studijní rok v Bradavicích a správně si vybrali svou další životní cestu.

Stejně jako minulý rok, tak i letos se rozloučím s malou říkankou od July Vanimy:

To ví každý, lev je král, nemá strach hrát famfrpál.
Pročpak by se hadů bál, nedosáhnou na camrál!
Pohár mají náhodou, Salazar nebyl vévodou.
My se letos ukážeme, dost bodů teď nasbírejme.
Nebelvír, no to je král, proč by se čehokoliv bál!

Šéfredaktor Zmijozelu – Bartleby Belows
Vítám všechny známé i neznámé duše, zjevy a výjevy.
Na úvod si musím hned povzdychnout. Je až neuvěřitelné jak ten čas letí. Když se ohlédnu do minulosti, teprve nedávno jsem nastupoval jako malé škvrně do Bradavic a dnes jsem na prahu třetího stupně. Za tu dobu, kterou jsem mezi zdmi hradu prožil, se toho v mém životě odehrálo spoustu. A doufám, že nebudu mluvit jen za sebe, ale že to samé si myslíte i vy. Poznali jsme tu spoustu lidí a utvořili si přátelství na dlouhá léta a tak je občas dobré se nad tím vším zamyslet a vzpomenout si na tu spoustu krásných zážitků.

Ale dost sentimentálních chvilek, máme začátek roku a před námi ty krásné zážitky ještě stojí. A letos by mohl být rok opravdu vydařený. Jak všichni víme, drby se na naší škole šíří extrémní rychlostí třaskavé světlušky, nechci Vám moc prozrazovat (určitě jste o tom stejně slyšeli), ale akcí bude jistě dost. Mé loňské demoliční „soutěži“, vyhlášené v úvodním slově, se sice od čtenářů nedostalo velké přízně, ale jistě ten nápad zakotvil v jiných vodách. Ale nechme se překvapit.

Závěrem krátká básnická rada pro všechny pisálky a to nejen ty redaktorské, protože i na úkoly je potřeba nápad.

Po ulici kráčí Zdenek
a je celý od písmenek.
Vpředu, vzadu, prostě hrůza,
pos*ala ho v letu múza.

Pilně studujte, užívejte si studentských let a sejdeme se u dalších článků v letošním roce.

Váš Sherlock

Pěkný nový školní rok, spoustu zajímavých zážitků, nových kouzel a vědomostí Vám přeje Redakce.

Tagy: , , ,

3x Komentováno

  1. Lucia Píše:

    Proč tu není Havraspár a Daciana?

  2. Bartleby Belows Píše:

    Asi jí nenavštívila múza, či dostatek času za ten měsíc školy. Vydávat úvodník na Vánoce by se nehodilo, i když zajímavé zpestření by to bylo. (RL na to bylo víc jak dva týdny, i jsem jí to připomínala a informovala o čem se dá psát.)

  3. Daciana Píše:

    Já se moc omlouvám a jsem si vědoma své chyby, ale zapoměla jsem… prostě a jednoduše, nehodlám se vymlouvat, protože se to nehodí. Nejdříve jsem si říkala, že to má čas, pak jsem to vypustila z hlavy a věnovala se jiným věcem…
    … ale jinak článek to je pěkný…

\par