Profesorská vzpoura?

Napsal/a Korespondenti     Rubrika: Mrzimor, Po stopách

Vánoční svátky. Bujaré oslavy probíhající snad ve všech koutech našeho úžasného hradu, veselící se studenti, poskakující skřítci,… Ano, toto vše je v naprostém pořádku a nikdo by v tom nehledal nic podezřelého. Viděli jste ale během celých prázdnin některého z profesorů?

Nepočítáme-li vánoční překvapení v podobě exhibičních zápasů pořádaných naší nejskvělejší paní ředitelkou, tak nikde ani noha profesorova. Velká síň, vstupní síň, nádvoří,… Ani stopy po jakémkoliv profesorovi. Já se tedy ptám, co se stalo s našimi bradavickými profesory a kde jim byl během prázdnin konec?

Jde snad o jejich spiknutí a ponechání nás – nebohých studentů – v bezradnosti a o samotě v celém velkém a neprobádaném hradě? Mysleli si, že by se nás takto mohli zbavit a nechat nás napospas hrůzným příšerám, které čekají na své oběti v temných chodbách naší školy? Byl snad jejich plán opustit Bradavice a odjet co nedále, aby se na vánoční masakr bezbranných studentů nemuseli dívat?

To vše můžou být pouze konspirační teorie, ale kde byl opravdový konec našim milovaným a nenáviděným profesorům? Proč nás nechali přes celé vánoční prázdniny o samotě? Co se skrývá v pozadí této vzpoury? Proč se ani jeden jediný z profesorů neobjevil ani na jedné akci, jež si pro nás Studentská rada připravila?
Byli jsme snad vtaženi do nekončících tajných plánů osnovaných bradavickými profesory? To vše se pokusím v následujících dnech zjistit a budu Vás o tom neprodleně informovat!

Dead Seeker

Tagy: , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par