Úvodní slovo šéfredaktorů 2084/85

Napsal/a Redakce     Rubrika: Havraspár, Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Úvodní slova šéfredaktorů jsou zde proto, aby vám zvedly náladu a aby uvedly Bradavičník do dalšího školního roku… a také proto, aby se mohli šéfredaktoři vyblbnout. V tomto školním roce jsou to sice šéfredaktorky, které neblbnou, nýbrž tvoří, každopádně jako každý rok mají na srdci a na papíře stále to samé. A co, to se můžete dočíst… zde…

Šéfredaktorka Mrzimoru – Rebecca C. Bennett
Dva krásné měsíce lenošení, odpočinku a spokojeného užívání si jsou za námi a střídá je další školní rok. Pro některé je to rok poslední, pro jiné zase první, někteří mají pár let za sebou i před sebou. Snad i proto má jistě každý z nás od letošního roku trochu jiná očekávání. Ať si však přejete cokoliv, ráda bych vám všem jménem celého Mrzimoru popřála mnoho štěstí a úspěchů, stejně jako pevné nervy a spoustu trpělivosti. Speciálně prváčkům pak přeji, aby se jim tu brzy zalíbilo a ve své koleji našli svůj druhý domov. A kdyby to náhodou nevyšlo a vy jste se nedostali do své vysněné koleje, nezoufejte. Každá je totiž něčím výjimečná, každá je svým způsobem skvělá.

Nesmím však zapomenout ani na naše drahé profesorstvo. I vás vítám a doufám, že s námi budete mít hodně trpělivosti.

Závěrem bych však ráda dva speciální pozdravy adresovala nové Mrzimorské prefektce Janis a profesorce Phoenix, coby nové kolejní ředitelce Mrzimoru. Věřím, že si ve svých funkcích povedou skvěle.

Nuže, vzhůru tedy za novými poznatky a nezapomenutelnými zážitky. Ať se Vám daří!

Šéfredaktorka Havraspáru – Daciana Williamsová
Ano, je to tak a podle mnohých výrazů ve tváři tipuji, že to není zrovna radostná zpráva… Každopádně – máme tady nový školní rok, a tak se všichni odpočatí obyvatelé hradu, ať už studenti, profesoři, či snad jinačí školní žoužel, vrátili do Bradavické pevnosti, aby zde prožili – či snad přežili…? – další rok svého života.
Prázdniny nebyly dlouhé, ubohých 62 dnů, což je z celého roku… absolutní nic. I přesto ale věřím, že mnoho akcí, které jsou na tento školní rok plánované, vám zvednou náladu a od školního (m)učení si odpočinete.

Zároveň bych chtěla, především za modrou kolej, veřejně pogratulovat Oliverovi C. Hopkinsovi a Carymu Leeovi za nové posty, které jim byly za úžasné zásluhy přiděleny. Abych neopomenula jiné koleje, gratuluji i novým kolejním ředitelkám Nebelvíru a Mrzimoru, jmenovitě Alen King a Mie Phoenix.

Mějte se krásně, snažte se nezlobit a… tvořite!

Šéfredaktorka Nebelvíru– Elizabeth White

Všemi milované prázdniny utekly jako voda a tak tady vítám jak staré, tak nové studenty, profesory a ostatní osazenstvo hradu.

Hned ze začátku bych se chtěla rozloučit s naší milovanou mami kolejní Drusilou Addams, které bych také chtěla za všechny lvíčata popřát hodně štěstí do života a zároveň tak pogratulovat nové Nebelvírské kolejní ředitelce Alen King. Doufám, že s námi vydrží co nejdéle a nebude se za nás muset stydět. Též bych chtěla  pogratulovat k získaným prefektským odznakům a to slečně Bree Alex Rollo a panu Leonardovi Shrewdovi.

Nastal další školní rok. Nastalo dalších 10 měsíců plných učení, nestíhání opisování úkolů, dobíhání na hodiny a pomlouvání profesorů, ale i 10 měsíců hlasitého smíchu, hromady jídla, zábavných akcí  a času stráveného s přáteli, i když ve škole.

A tak bych vám tímto chtěla popřát více toho pozitivního a mnoho úspěchů v novém školním roce, ať vás profesoři nezlobí a vy samozřejmě nezlobte je.

Šéfredaktorka Zmijozelu – Katie S. Wolfans

Prázdniny již skončily, což jistojistě znamená začátek nového školního roku. A spolu s ním přicházejí i povinnosti, od kterých si mnozí přes prázdniny (alespoň v to doufám) odpočinuli.

Povinnosti psát úkoly, sedět několik hodin denně v lavici, nosit školní uniformu, dodržovat večerku, vlastně povinnost dodržovat celý školní řád. Nejen studenti mají nějaké povinnosti. Profesoři jich mají snad ještě více, mezi takové nejčastější patří hlavně trpělivost nad všemi studenty a jejich vyučování.

Pevně věřím v to, že jste si všichni přes prázdniny od školy oddechli a nabrali síly do tohoto nového školního roku. Zároveň s tím musím přivítat nové tváře Zmijozelu a všech ostatních kolejích a popřát celému obyvatelstvu spoustu štěstí i úspěchů v tomto, ale i v budoucích letech.

Dále bych chtěla za celou zelenou redakci pogratulovat k novým funkcím tří studentů. Mezi ně patří naše bývalá prefektka Teila Helly Clarisová, která zaujala místo primusky, neboť slečna Beatrice de la Crue odchází, jelikož přežila všech sedm let na škole a úspěšně vystudovala stejně jako Alexandr R. Moongleam, k čemuž oběma gratulujeme a přejeme jím spoustu štěstí v životě. Tím pádem se místo kapitána famfrpálového týmu uvolnilo a na jeho místo nastoupila Sinéad Tovey. Volný odznak prefekta převzala Luna Filoména Fosseyová.

Všem (nejen vyjmenovaným studentům) přeji krásné známky, pevné nervy s úkoly a výukou.

Nicméně nám nezbývá nic jiného, než se těšit na další prázdniny a tento rok ve zdraví přežít.

Tagy: , , ,

Jeden komentář

  1. James Hroozley Píše:

    Drazí šéfredaktoři!
    Konec prázdnin je nepochybně tragickou událostí, ale zmiňovat to v jednom článku hned čtyřikrát?! To nemůžete psát o něčem veselejším? Vždyť má z toho jeden deprese.

\par