Rozloučení šéfredaktora

Napsal/a Blogfar O'Dian     Rubrika: Hadí Jazyk, Ve školní lavici, Zmijozel

Drazí studenti, profesoři, prostě čtenáři Bradavičníku.

Jak jste již určitě zaznamenali, školní rok 85/86 se se nám pomalu, ale jistě blíží ke konci. Studenti už nedočkavě vyhlíží prázdniny a balí si kufry, profesoři z posledních sil sbírají známky na vysvědčení.

Pro někoho to byl rok první, tady u nás, v Bradavicích, mimo jiné pro mě první v šéfredaktorské funkci a pro novou sestavu kolejního vedení, pro někoho zas poslední. Opustí nás například dvě důležité osoby naší zmijozelské koleje – primuska Teila a prefektka Lena. Ale nebojte se, příští rok je nahradí někdo, kdo jejich funkci bude určitě také svědomitě zastávat, tak jako ji zastávaly ony.

Co víc napsat? Snad jen, že doufám, že jste si tento školní rok náležitě užili, pilně studovali a že budete mít pěkné vysvědčení, které vám z celého srdce přeju. Pak bych vám ještě rád popřál hezké prázdniny, pořádně se vyblbněte, ale prosím vás, nic si neudělejte. Také nezapomeňte na to, že pokud ještě nejste zletilí, nemáte povoleno čarovat mimo pozemky školy, z toho by mohl být pěkný průšvih. Každopádně, ať zamíříte domů k rodičům nebo třeba do Londýna, kde s největší pravděpodobností strávím prázdniny i já, užijte si je a naberte sil do dalšího školního roku.

Pro ty, co by měli zájem, v Londýně budu mimo jiné nabírat nové redaktory do naší sekce Bradavičníku. Láká tě psaní? Je brk tvým mečem a pergamen arénou? Chceš získat věcné i finanční ohodnocení? Bradavičník na tebe čeká!

Teď už mi nezbývá, než se s vámi rozloučit a popřát vám šťastnou cestu, ať už povede kamkoliv, a nashledanou u dalšího článku, tentokrát již v novém školním roce 2086/87.

Tagy: , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par