Úvodní slovo šéfredaktorů 2086/2087

Napsal/a Redakce     Rubrika: Havraspár, Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Prázdniny utekly jako voda a my opět zasedli do lavic. Mnozí z Vás by jistě rádi ještě alespoň pár dní lenošili a užívali si blažené volno, leč nedá se nic dělat. Nač ale zoufat? Uchovejte si vzpomínky na určitě krásné prázdniny a přivítejte nový školní rok s otevřenou náručí!http://bradavicnik.over.cz/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gif

Nezapomeňte ale kromě svých náručí otevřít i stránky našich novin, které, jak už je tradicí, Vás vítají v novém školním roce. Jsou některé z těch krásných vzpomínek dobrodružné či jinak zajímavé pro ostatní studenty? Neváhejte se tedy o ně podělit, stačí kontaktovat kolejního šéfredaktora!

Pojďme se však přesunout o kousek dál. V první řadě přejeme mnoho zdaru novému panu řediteli, Wolfgangu Magnussenovi. Současně s tím bychom rádi popřáli brzké uzdravení nyní již bývalé ředitelce Školy čar a kouzel v Bradavicích, Alex Essaouir, která se, jak určitě všichni víte, o prázdninách ošklivě zranila v Yukonu a nyní je v péči mudlovských lékařů. Věříme, že bude brzy v pořádku.

Co by však byla škola bez studentů a profesorů? Ano, ano, ať jste již ostřílení mazáci, nebo jste práh hradu překročili letos poprvé, vítáme i Vás a přejeme mnoho štěstí, skvělých studijních výsledků a v neposlední řadě též zajímavých zážitků. Speciálně profesorům pak přejeme pevné nervy a dostatek trpělivosti.

Jako každý jiný školní rok, i tento bude zajisté obyčejný a přeci výjimečný, plný zážitků a dobrodružství a přeci tak klidný, plný radosti a oproštěn od smutku. Čeká nás to celé znovu a stejně nemáme ponětí, jaké to vlastně bude, nemám pravdu? Jaký bude Den všech Svatých? Přihodí se zase něco při Halloweenu? Co bude o Vánocích? A jak dopadnou třeba takové Velikonoce nebo slavnosti Dne Svatého Patrika? To vše je zahaleno mlžným oparem, který ovšem slibuje notnou dávku nevšední zábavy.

Co víc dodat? Snad již není více zabírat místa na pergamenu. Svět se točí a kluběnky koušou a kdyby tomu tak nebylo, možná by bylo leccos v tomhle bláznivém světě jinak. Jedna věc by se ale jistě nezměnila. Bradavičník do toho totiž jde s Vámi za všech podmínek!

Rebecca C. Bennett, Blogfar O’Dian, Aaron S. Lane a Ian McRoy

Tagy: , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par