Úvodní slovo šéfredaktorů 2087/2088

Napsal/a Redakce     Rubrika: Havraspár, Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Tady přijde podnadpis

Sem flákneme úvod, nějaké ty žvásty o tom, jak jsme se měli o prázdninách dobře a jak jsme všichni strašně rádi, že jsme se vrátili zpátky do školních lavic, že se těšíme na nové znalosti a hlavně domácích úkolů, že se nemůžeme dočkat (haha).

Tady přijde upřímná a strašně nadšená gratulace novým kolejním ředitelům (Torn Austin Duncan pro Nebelvír, Carlisle M. Lawry pro Havraspár) i novým či stávajícím prefektům a primusům (jmenný seznam viz nástěnka; kopírovací kouzlo). Nezapomenout vynachválit stávající a nové šéfredaktory – to je velice důležité!

Odstavec o novinkách na hradě – zrušení Loka, už se vypisují brigády, na nástěnce inzerátů už visí první poptávky, na záchodcích v pátém patře opravené prasklé prkýnko, obrazy už zase pomlouvají o stošest, na bodovačkách už svítí dvoustovky, tak můžeme začít strhávat… (jak už někteří nadšeně provedli) a tak podobně…

Prostor pro obecné žvásty o Bradavičníku – každý sem může psát, ať nám posílají články a nebojí se zapojit do tvorby. A že za to krom dobrýho pocitu dostanou i nějaký ty finanční odměny, že jo.

Tady příjde závěr – dojemné povídání o významnosti Bradavičníku, a o tom jak nám všem pomůže přežít další rok v mentální svěžesti.

A tady to všichni hromadně podškrtneme krví – Cattleya T. Confianza (Mrzimor),  Raven V. Darkwood (Zmijozel), Aaron S. Lane (Havraspár) a Ian McRoy (Nebelvír)

Tagy: , , , ,

Komentáře jsou uzavřeny.

\par