Úvodní slovo šéfredaktorů 2088/2089

Napsal/a Redakce     Rubrika: Havraspár, Mrzimor, Nebelvír, Zmijozel

Stejně jako v minulých letech, i letos vás redaktorský tým Bradavičníku vítá v novém školním roce!

Pod dirigentskou taktovkou šéfredaktorského týmu skládajících se ze jmen jako je Cattleya T. Confianza, Raven V. Darkwood, Ian McRoy a Michael J. Wilson vám budeme i po tento rok přinášet zábavu, odpočinek, rozptýlení, zpestření šedých hradních dnů, informace a poučení. A nebudou to jen tato esa, kdo pro vás bude psát. Tvůrci studentského časopisu můžete být i vy samotní! Stačí zaslat svůj článek vašemu kolejnímu šéfredaktorovi a on už se nějak postará o to, aby to dostalo podobu černého na bílém. Chtivým nechť je odměnou nějaký ten peněžní obnos, pokud by vám snad neměl stačit dobrý pocit z vlastní artistické tvorby.

V rámci úvodního článku taktéž musíme poukázat na stálosti i novoty, jež s sebou nový školní rok přináší. Tímto tedy slavnostně gratulujeme panu Magnussenovi k obhájení postu bradavického ředitele (vládce náš, slunce naše jasné!) a Amy Jenkins k obdržení titulu Mrzimorské kolejní ředitelky. (Bulvární kulturní vložka: Všimli jste si, že na hradě již není vidno Banána? Co se se školním jezevcem stalo? Opekli si ho snad žlutí na kolejním táboráku? Nebo je Banán samotná kolejní v přestrojení? Situaci budeme nadále sledovat a pečlivě vás informovat o výsledcích našeho pátrání!) Kolejními řediteli Havraspáru, Nebelvíru a Zmijozelu nadále zůstávají Carlisle M. Lawry, Torn Austin Duncan a Jane Boneová. Se svými dotazy, stížnostmi a pochvalami můžete chodit nejenom za nimi, ale taktéž za vašimi věrnými prefekty a primusy. Na následujících řádcích vám přikládáme seznam letošních pověřených:

Mrzimor
Primus: Tess Cont
Prefekti: Lucinda G. D. Soolcenová, Christopher Anderson, Sofi Rebane

Havraspár
Primus: Christian W. Leighton
Prefekti: Severinne Bree Bright, Kassandra Hatzidakis, Aaron S. Lane

Nebelvír
Primus: Andrew Bellow
Prefekti: Annie Burnová, Janee S. Carwin, Karissa Night

Zmijozel
Primus: Miranda Maybo
Prefekti: Raven V. Darkwood, Mikaila Fleming, Dylan Lerman

Asi největší změnou oproti loňskému školnímu roku je pak nový školní řád. Neznalost neomlouvá, tudíž vřele doporučujeme všechno pozorně přečíst, ať pak vaše koleje zbytečně nepřichází o body. Dále chceme podotknout, že už se vypisují brigády, takže jestli si chcete v průběhu roku u studia přivydělat nějaký ten galeon na bomby hnojůvky, nezapomínejte bedlivě sledovat inzerce.

Jestliže jste článek dočetli až sem, tak vám tímto ceremoniálně gratulujeme a přejeme vše nejlepší do nového školního roku. Celý šéfredaktorský tým se vám tímto taktéž omlouvá za stagnaci Bradavičníku v předchozích dvou měsících, avšak chyba není na našem přijímači, nýbrž u tiskařů, jež právě utnuli své stávky za navýšení platu. Byli jsme však ubezpečeni, že se již nic takového opakovat nebude, a tak na zbytek školního roku slibujeme naši naprostou kooperaci a oddanost Bradavičníku.

S těmito slovy se s vámi tedy loučí váš milovaný šéfredaktorský tým a Bradavičníku zdar!

Podepsáni: Michael J. Wilson (Havraspár), Cattleya T. Confianza (Mrzimor), Raven V. Darkwood (Zmijozel) a Ian McRoy (Nevelvír)

Komentáře jsou uzavřeny.

\par